ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Οταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήθελε να φέρει τον Τζόρνταν! (vid)

Μπορεί σε κάποιους να ακούγεται τρελό, αλλά ποιος είπε ότι ο Παύλος Γιαννακόπουλος δεν είχε… τρέλα για τον  Παναθηναϊκό και για τον κόσμο της ομάδας.

Οταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήθελε να φέρει τον Τζόρνταν! (vid) | panathinaikos24.gr

Μπορεί σε κάποιους να ακούγεται τρελό, αλλά ποιος είπε ότι ο Παύλος Γιαννακόπουλος δεν είχε… τρέλα για τον  Παναθηναϊκό και για τον κόσμο της ομάδας.

Παναθηναϊκός: Έρχονται ανακοινώσεις – Πρώτα ο προπονητής, ακολουθούν παίκτες
Παναθηναϊκός: Έρχονται ανακοινώσεις – Πρώτα ο προπονητής, ακολουθούν παίκτες 3.340 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γιαννακόπουλος είχε φιλοξενηθεί από τον Λάμπη Ταγματάρχη σε τηλεοπτική εκπομπή της Nova, λίγους μήνες μετά την δεύτερη αποχώρηση του Μάικλ Τζόρνταν από την ενεργό δράση. Το 1999, λοιπόν, στη συνέντευξή του, ο μεγαλύτερος παράγοντας στην ιστορία του συλλόγου, είχε αποκαλύψει ότι ήθελε να φέρει τον Τζόρνταν στην Ελλάδα, έστω και για έναν αγώνα και πως τα έσοδα θα τα έδινε για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

“Όταν ο Τζόρνταν αποφάσισε να φύγει, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν αν θα μπορούσα και αν είχα τη δυνατότητα, όχι την οικονομική, να επικοινωνήσω μαζί του και να τον φέρω να παίξει σε έναν αγώνα του Παναθηναϊκού. Και τα έσοδα από αυτό το ματς θα τα έδινα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Πραγματικά θα ήταν κάτι, μια μικρή προσφορά σε αυτούς τους ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα και έρχονται με κρύο, με βροχή και χιόνια να παρακολουθήσουν τον Παναθηναϊκό» είχε αναφέρει αρχικά ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

Και συνέχισε: «Δεν πιστεύω ότι μπορεί ποτέ να έρθει. Οι αθλητές αυτοί δεν φεύγουν από την χώρα τους. Μακάρι να μπορούσα να το κάνω. Θα ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της αθλητικής μου ζωής!” είχε τονίσει σχετικά.

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close