ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παρελθόν η Μυλωνάκη – Συνεχίζει στην Ελευθερία Μοσχάτου

Στην Ελευθερία Μοσχάτου θα συνεχίσει την καριέρα της η 23χρονη φόργουορντ που αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό.

Παρελθόν η Μυλωνάκη - Συνεχίζει στην Ελευθερία Μοσχάτου

Μετά από μια σεζόν όπου αγωνίστηκε με την «πράσινη» φανέλα η Βαρβάρα Μυλωνάκη βρήκε νέα ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα της.

Συγκεκριμένα θέλησε να κάνει ένα restart στην καριέρα της και επέλεξε την Ελευθερία Μοσχάτου για να συνεχίσει την επόμενη σεζόν.

Μάλιστα ανακοινώθηκε και επίσημα από τη νέα της ομάδα που τερμάτισε την σεζόν που ολοκληρώθηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 2.272 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της Ελευθερίας Μοσχάτου ανακοινώνει μία ακόμη μεταγραφή για την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Ο λόγος για την 23χρονη forward Βαρβάρα Μυλωνάκη, η οποία την τελευταία χρονιά αγωνίστηκε με τα χρώματα του Παναθηναϊκού (1,8 πόντους σε 16 αγώνες).

Η Μυλωνάκη τη σεζόν 2020-21 ήταν βασική στην ομάδα του ΕΦΑΟ Ζωγράφου και είχε την καλύτερη χρονιά στην καριέρα της με 9,7 πόντους, 3,9 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ σε 15 αγώνες. Το νέο απόκτημα της Ελευθερίας είναι μέλος των μικρών Εθνικών ομάδων από τα 13 της χρόνια και έχει αγωνιστεί επίσης στις ομάδες του Κρόνου Αγ. Δημητρίου (2013-2015), Πρωτέα Βούλας (2015-2019) και ΕΦΑΟΖ (2019-2021)».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.