ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Xωρίς προβλήματα το «τριφύλλι» στο ΣΕΦ

Με όλους του παίκτες διαθέσιμους ο Γιώργος Βόβορας, ενόψει του αυριανού πρώτου τελικού στο ΣΕΦ.

Xωρίς προβλήματα το «τριφύλλι» στο ΣΕΦ

Το Σάββατο (11/5) ξεκινούν οι τελικοί του πρωταθλήματος της Basket League, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, με τις δύο ομάδες να στοχεύουν στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Η προετοιμασία του «τριφυλλιού» δεν είχε απρόοπτα, με τους «πράσινους» να παρατάσσονται στο ΣΕΦ χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και με τον Βασίλη Καββαδά να έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε.

Το σύνολο του Γιώργου Βόβορα θα είναι πάνοπλο στο αυριανό πολύ κρίσιμο πρώτο τελικό, με τον Παναθηναϊκό να είναι πλήρης σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο, στην οποία κρίνεται ο μεγάλος του στόχος, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 42.290 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε άλλωστε ότι το «τριφύλλι» ταλαιπωρήθηκε από πάρα πολλά προβλήματα την φετινή σεζόν, με τα αποτελέσματα ειδικά στην Ευρωλίγκα να είναι απογοητευτικά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...