ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βιγιαφάνιες: «Περιμένω τον Παναθηναϊκό αλλιώς θα συνεχίσω στο εξωτερικό»

Δηλώσεις στην πατρίδα του παραχώρησε ο Λούκας Βιγιαφάνιες και αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό στο νέο συμβόλαιο που περιμένει, αλλά και στο μέλλον του.

Βιγιαφάνιες: «Περιμένω τον Παναθηναϊκό αλλιώς θα συνεχίσω στο εξωτερικό»

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες είναι στην αναμονή για να δει τι θα συμβεί σχετικά με την παραμονή του στο «τριφύλλι» καθώς το συμβόλαιό του λήγει. Ο Αργεντινός μέσος που βρήκε νέο ρόλο με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο, τόνισε πως περιμένει πρόταση από τους «πράσινους» ενώ σε κάθε άλλη περίπτωση θα αναζητήσει το ποδοσφαιρικό του μέλλον εκτός Ελλάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργεντινός μέσος:

Για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε: «Είχε αίσιο τέλος, αλλά ήταν μια δύσκολη, δύσκολη χρονιά, όπως κάθε χρόνο σε υψηλό ανταγωνισμό. Καταλήξαμε να είμαστε Κυπελλούχοι. Είμαι ικανοποιημένος με αυτό που έκανα φέτος.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.223 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Βρήκα μια νέα θέση να μου ταιριάζει, όπου δεν είχα παίξει τα προηγούμενα χρόνια. Μίλησα για αυτό με τον προπονητή και μου εξήγησε ότι θα μπορούσα να λειτουργήσω καλύτερα εκεί, ότι θα μπορούσα να είμαι χρήσιμος.

Βοήθησα την ομάδα όχι τόσο σκοράροντας, όχι τόσο μπαίνοντας στην αντίπαλη περιοχή, αλλά ένιωθα πολύ άνετα με το να έχω μπροστά μου γήπεδο, μπορούσα να κάνω πάσες προς τα εμπρός, προς τα πίσω, να παίξω από πίσω.

Ένιωσα πολύ άνετα, γιατί με τα χρόνια χάνεις ταχύτητα, αυτή τη σπίθα που έχεις όταν είσαι νεότερος. Τώρα, με τα 31 χρόνια που πρόκειται να συμπληρώσω, είναι μια θέση που μου ταιριάζει πολύ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.