ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πράσινος» ως το 2024 ο Χουάνκαρ!

Ο Ισπανός μπακ έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του και παραμείνει ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού ως το 2024, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ.

«Πράσινος» ως το 2024 ο Χουάνκαρ!

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει να αγωνίζεται τα επόμενα δύο χρόνια ο Χουάνκαρ, καθώς η επέκταση της συνεργασίας με το «τριφύλλι» οριστικοποιήθηκε και τυπικά, με τον Ισπανό να στέλνει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του.

Ο 32χρονος μπακ, έστειλε με mail στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός τις υπογραφές στο νέο συμβόλαιό του και κάπως έτσι κλείνει με θετικό πρόσημο μια υπόθεση που είχαν βάλει ως προτεραιότητα οι «πράσινοι».

Η παρουσία του Χουάνκαρ τη φετινή σεζόν στον Παναθηναϊκό κρίθηκε απόλυτα επιτυχημένη από τον προπονητή της ομάδας, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που έκανε θετική εισήγηση για την παραμονή του και τα επόμενα χρόνια, γεγονός που εισακούστηκε από τη διοίκηση η οποία και διατηρεί τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της ως το 2024, ικανοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τα «θέλω» του Σέρβου προπονητή.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 92.761 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Χουάνκαρ! Ο Ισπανός αριστερός μπακ υπέγραψε το νέο συμβόλαιο του, με το οποίο παραμένει στο Τριφύλλι έως το 2024.

Ο Χουάν Κάρλος Πέρεθ Λόπεθ, ή πιο απλά Χουάνκαρ, εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2020. Με τη φανέλα του Τριφυλλιού έχει αγωνιστεί σε 62 αναμετρήσεις και έχει πετύχει δύο γκολ, όντας βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...