ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Άχρωμος, άγευστος και άνευρος…

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο συνήθης εαυτός του στο ΣΕΦ - όπως σε όλα τα παιχνίδια απέναντι στον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν - έχασε με συνοπτικές διαδικασίες και τώρα πρέπει να τρέξει...

Άχρωμος, άγευστος και άνευρος...

Όλη η μπασκετική κοινότητα γνωρίζει τα ατού που έχει ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ. Ο Παναθηναϊκός όμως γι’ ακόμη μια φορά τη φετινή σεζόν πιάστηκε αδιάβαστος, παρουσιάστηκε άνευρος και πνευματικά ανέτοιμος με αποτέλεσμα η πλάστιγγα να γείρει υπέρ του Ολυμπιακού και ο νικητής του GAME 1, να κριθεί πριν καλά καλά ολοκληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο.

Για μια ακόμα φορά σε ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό οι παίκτες του «τριφυλλιού» ήταν πνευματικά ανέτοιμοι, παρουσίασαν τραγική εικόνα στο παρκέ και το τελικό -13, μάλλον τους κολακεύει.

Μια ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος, απέναντι σε μια ομάδα που έχει μπασκετικές αρχές και προπονητή κατά τι πιο ικανό και καλύτερο από του Παναθηναϊκού. Ό, τι και να γίνει την Τρίτη ή ακόμα ακόμα και σε ολόκληρη τη σειρά, ο Παναθηναϊκός οφείλει στην ιστορία και τον κόσμο του να δομηθεί απ΄ την αρχή με μπασκετικές αρχές και όχι με τεχνάσματα.

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 34.604 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ποτήρι με τι πίκρες ξεχείλισε, η ομάδα θέλει εκ θεμελίων αναδόμηση. Αν γίνουν όλα σωστά, τότε η φετινή σεζόν θα αποτελέσει μια κακή παρένθεση, αν το «έσοδα-έξοδα» έχει και season three, τότε πολύ φοβόμαστε πως θα έχουμε μια απ’ τα ίδια και του χρόνου τον Ιούνιο θα λέμε και θα γράφουμε τις ίδιες γραμμές σαν σε λούπα.

Ξεκάθαρες κουβέντες πρώτα απ’ όλα από τη διοίκηση και μετά από όσους κριθούν κατάλληλοι για την επόμενη ημέρα, ώστε να ξέρουμε που βαδίζουμε και να μην βλέπουμε στα παρκέ αυτή την θλιβερή και καταθλιπτική εικόνα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.