ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Στόχος η απόκτηση ακόμα δύο παικτών μέχρι την προετοιμασία

Ο Παναθηναϊκός έχει ως στόχο να αποκτήσει ένα χαφ και ένα εξτρέμ μέχρι να ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.

Παναθηναϊκός: Στόχος η απόκτηση ακόμα δύο παικτών μέχρι την προετοιμασία | panathinaikos24.gr

Μετά την απόκτηση του Γκάνεα, ο Παναθηναϊκός προχωράει με τις υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις. Τα πράγματα φυσικά είναι εντελώς διαφορετικά φέτος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Αυτό έχει να κάνει με την μεταγραφική προεργασία που έχει γίνει και την λειτουργία του τμήματος σκάουτινγκ. Το τμήμα αυτό έχει ενεργοποιηθεί πλήρως, γεγονός που κάνει την δουλειά του προπονητή ακόμα πιθο εύκολη.

Παναθηναϊκός: Αυτές είναι οι σκέψεις για τις επόμενες μεταγραφές
Παναθηναϊκός: Αυτές είναι οι σκέψεις για τις επόμενες μεταγραφές 9.652 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλέον οι πράσινοι στρέφουν την προσοχή τους στην επόμενη μεταγραφική κίνηση. Οι στόχοι πλέον είναι δύο. Ο Παναθηναϊκός θέλει μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας να έχει αποκτήσει δύο παίκτες. Προτεραιότητα αποτελούν ο χαφ και ο εξτρέμ. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να προχωρήσει νωρίτερα η απόκτηση του στόπερ ή του επιθετικού.

Όπως και να έχει το πράγμα προχωράει με πιο γρήγορους ρυθμούς, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι υποχρεώσεις της ομάδας θα ξεκινήσουν στις 4 του Αυγούστου.

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close