ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παρελθόν η Κωνσταντέλλου – Συνεχίζει στον ΑΟ Θήρας

Η Έμιλυ Κωνσταντέλλου θα συνεχίζει την καριέρα της στην ομάδα της Σαντορίνης, καθώς αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό.

Παρελθόν η Κωνσταντέλλου - Συνεχίζει στον ΑΟ Θήρας

Η 25χρονη αθλήτρια μετά το νταμπλ με τον Παναθηναϊκό τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αποχώρησε από το τριφύλλι και συμφώνησε με τον ΑΟ Θήρας για να συνεχίσει την καριέρα της τη νέα σεζόν.

Μάλιστα, η ομάδα από το νησί των Κυκλάδων ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτησή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ Θήρας:

«Η διοίκηση του Α.Ο Θήρας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την 25χρονη πρώην αθλήτρια του Παναθηναϊκού, Αιμιλία (Έμιλυ) Κωνσταντέλλου, η οποία αγωνίζεται ως κεντρική και εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο της Volley League γυναικών 2022-2023.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.298 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η γεννημένη στην Αθήνα στις 27 Μαϊου 1997 μπλοκερ, που στην δεύτερη θητεία της στον Παναθηναϊκό (2019-2020, 2021-2022) κατέκτησε το νταμπλ, έχει αγωνιστεί επίσης στις Αμαζόνες Νέας Ερυθραίας (2010-2015), στον Φ.Ο. Βριλησσίων (2015-2016), στον Ηρακλής Κηφισιάς (2016-2017), στον ΑΟΦ Πορφύρα (2017-2019), και στον Πανναξιακό Α.Ο (2020-2021). Έχει αναδειχθεί MVP πρωταθλήματος της 15ς αγωνιστικής τη σεζόν 2018-19, ενώ την ίδια χρονιά βρέθηκε στην 5άδα των κορυφαίων μπλοκέρ της Volley League.

Τέλος συμπεριλήφθηκε δις στην κορυφαία 7άδα της αγωνιστικής, την 15η αγωνιστική 2018-2019 και την 7η της σεζόν 2020-2021. To νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι απόφοιτος της ειδικότητας «Τεχνικός Φαρμάκων, Καλλυντικών και Παρεμφερών Προϊόντων» των ΙΕΚ Άλφα.

Η διοίκηση του συλλόγου μας καλωσορίζει την Έμιλυ στην οικογένεια του Α.Ο. Θήρας και της εύχεται υγεία και καλές επιτυχίες, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο».

Μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας της με τον Α.Ο. Θήρας η Κωνσταντέλλου δήλωσε: «Χαίρομαι πολύ που η νέα σεζόν θα με βρει με τη φανέλα του Α.Ο. Θήρας, μιας ομάδας που έχει τον κόσμο στο πλευρό της να τη στηρίζει σε όλα τα παιχνίδια. Η προηγούμενη σεζόν που πέρασα σε νησί, δυστυχώς δεν ολοκληρώθηκε λόγω κορωνοϊού, αλλά όσο κράτησε αυτή η εμπειρία, ήταν διαφορετική και όμορφη! Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους, θα δώσω το 100% μου για να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.