ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Νέα πρόκληση από Τσαβούσογλου: Η Ελλάδα κλαίγεται στη διεθνή κοινότητα

Νέες προκλητικές δηλώσεις από την τουρκική κυβέρνηση.

Νέα πρόκληση από Τσαβούσογλου: Η Ελλάδα κλαίγεται στη διεθνή κοινότητα

Νέες προκλητικές δηλώσεις από την τουρκική κυβέρνηση τη Δευτέρα, με… σειρά να παίρνει ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, από τα κατεχόμενα, όπου συναντήθηκε με τον Ερσίν Τατάρ.

Ο Τούρκος υπουργός κατηγόρησε για μία ακόμη φορά τη χώρα μας ισχυριζόμενος ότι παραβιάζει το Διεθνές Δίκαιο. «Η Ελλάδα που επιδίδεται σε δημαγωγία, ανέντιμη ρητορική, δεν μπορεί να δώσει νομική απάντηση στις επιστολές της Άγκυρας» (σ.σ στον ΟΗΕ) υποστήριξε ο Τούρκος ΥΠΕΞ.

«H Ελλάδα κλαίγεται στη διεθνή κοινότητα ότι θα της επιτεθούμε», ισχυρίστηκε.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.024 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Υποστήριξε ότι η Ελλάδα δεν έχει να κερδίσει κάτι μέσω της εχθρότητας προς την Τουρκία και χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός να κάνει λόμπι στις ΗΠΑ για να μην δώσουν οι ΗΠΑ στην Τουρκία μαχητικά F-16. Σε ό,τι αφορά την Κύπρο, επέμεινε ότι «χρειάζεται λύση δύο κρατών στην Κύπρο. Πρέπει να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ δύο ίσων κυρίαρχων κρατών», πρόσθεσε.

Η Τουρκία και η «ΤΔΒΚ» θα αξιολογήσουν επίσης τα βήματα που μπορούν να λάβουν σε διπλωματικό και πολιτικό επίπεδο, είπε ο Τσαβούσογλου. «Σύμφωνα με το κοινό μας όραμα, θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε μαζί την εθνική μας υπόθεση», ανέφερε ο Τσαβούσογλου σε tweet.

Πηγή: Skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.