ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Την Τρίτη οι ανακοινώσεις για Γκάνεα – Προχωράει ο σχεδιασμός

Την Τρίτη (14/6) θα οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του Κριστιάν Γκάνεα στο «τριφύλλι» με τον Παναθηναϊκό να τον ανακοινώνει και επίσημα. «Τρέχουν» τα μεταγραφικά με τους «πράσινους» να στοχεύουν στον επόμενο.

Την Τρίτη οι ανακοινώσεις για Γκάνεα - Προχωράει ο σχεδιασμός

Στον καταρτισμό της ομάδας για την ερχόμενη σεζόν προχωράνε με σταθερά βήματα άπαντες στον Παναθηναϊκό. Την Τρίτη (14/6) θα κλείσει και τυπικά το θέμα της μεταγραφή του Κριστιάν Γκάνεα, όπου και οι «πράσινοι» θα προχωρήσουν στις επίσημες ανακοινώσεις.

Ο Ρουμάνος 30χρονος μπακ θα γίνει και τυπικά παίκτης της ομάδας, αλλά και το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του φετινού καλοκαιριού, μετά την απόκτηση του Γιούρι Λοντίγκιν.

Παράλληλα, στην ομάδα κινούνται και για τους επόμενους μεταγραφικούς στόχους. Η κατάλληλα προεργασία έχει γίνει ήδη και στο «τριφύλλι» δουλεύουν παράλληλα διάφορα μέτωπα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.328 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι, μετά και την υλοποίηση των πρώτων δύο στόχων και την ανανέωσης του Χουάνκαρ, στην «πράσινη» ΠΑΕ, κοιτάζουν και τις επόμενες εκκρεμότητες, ενόψει και της πρώτης συγκέντρωσης που έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Δευτέρα (20/6) στο «Γ. Καλαφάτης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...