ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βόβορας: «Λάθος διαχείριση – Καταστροφικό το πρώτο πεντάλεπτο για εμάς στο β΄ ημίχρονο»

Στα λάθη διαχείρισης που στοίχισαν στον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε ο Γιώργος Βόβορας, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.

Βόβορας: «Λάθος διαχείριση - Καταστροφικό το πρώτο πεντάλεπτο για εμάς στο β΄ ημίχρονο»

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε για δεύτερη φορά κόντρα στον Ολυμπιακό στους τελικούς για το πρωτάθλημα, με τον Γιώργο Βόβορα να εστιάζει στη λανθασμένη διαχείριση που είχαν οι παίκτες του στο ξεκίνημα του β΄ημιχρόνου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ΕΡΤ:

«Δεν διαχειριστήκαμε σωστά τη διαφορά. Ο Ολυμπιακός μπήκε με μεγάλη ενέργεια. Το πρώτο πεντάλεπτο ήταν καταστροφικό για εμάς. Ο Ολυμπιακός έχει ομάδα με μεγάλη εμπειρία, τους δώσαμε το μομέντουμ και όλη η πίεση πήγε σε εμάς. Δεν μπορέσαμε να τη διαχειριστούμε και χάσαμε.

Σίγουρα όταν έχεις μια τέτοια διαφορά στο γήπεδό σου και δεν την διαχειρίζεσαι σωστά έχεις κάνει αρκετά λάθη. Σίγουρα διαχειριστήκαμε λάθος κάποιες καταστάσεις. Πρέπει να ηρεμίσουμε να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να παλέψουμε. Υπήρχε θέληση, αλλά πρέπει να διαχειριστούμε σωστά τα «θέλω» μας».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.213 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...