ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ζητείται ελπίδα και όραμα

Η επόμενη ημέρα καίει τον κόσμο, η έλλειψη οράματος και προοπτικής προβληματίζει και το μέλλον φαντάζει δυσοίωνο.

Ζητείται ελπίδα και όραμα

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, τον κόσμο του Παναθηναϊκού ουδόλως τον απασχολεί ένα χαμένο πρωτάθλημα ή μια κακή αγωνιστική χρονιά.

Προφανώς και σε μια χρονιά που ο αντίπαλος έχει δομηθεί καλύτερα, έχει βάσεις και είναι σε καλύτερο αγωνιστικό φεγγάρι από σένα, θα χάσεις τον τίτλο ή τους τίτλους, όπως συνέβη τη φετινή σεζόν.

Αυτό που ενδιαφέρει, προέχει και πρέπει να επιλυθεί άμεσα είναι το διοικητικό θέμα.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 53.457 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με τα μπες-βγες, τα έσοδα-έξοδα και τα συναφή τεχνάσματα, δεν μπορεί να λειτουργήσει αρμονικά ένας οργανισμός ή ακόμα περισσότερο μια εταιρεία όπως είναι ο Παναθηναϊκός.

Η επόμενη ημέρα, καίει τον κόσμο, η έλλειψη οράματος και προοπτικής προβληματίζει και το μέλλον φαντάζει δυσοίωνο.

Ο Παναθηναϊκός φρόντισε ολα τα προηγούμενα χρόνια να δομηθεί με αρχές, να λειτουργεί σαν οικογένεια και όλα τα ζητήματα να λύνονται «εκ των έσω».

Την τελευταία διετία όμως, η ομάδα έχει αφεθεί στην τύχη της και παραμένει εγκλωβισμένη.

Οι σημαίες του συλλόγου που μέχρι πρότινος κρατούσαν τα ηνία, ήταν με δεμένα τα χέρια και στο τέλος αποχώρησαν ως αποτυχημένοι να εκπονήσουν ένα πλάνο που έμοιαζε καταδικασμένο να αποτυχει.

Την Παρασκευή όλα τελειώνουν για φέτος και το ερώτημα είναι τι θα γίνει την επόμενη μέρα και αν η ιδιοκτησία πράξει τα δέοντα.

Σταυροδρόμι ή μονόδρομος; Αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος ή επιστροφή του σημερινού ιδιοκτήτη στο προσκήνιο με πλάνο με όραμα;

Πάντως, το υφιστάμενο μοντέλο διοίκησης ο κόσμος του συλλόγου που έχει περάσει τόσα τα τελευταία χρόνια, το έχει ζήσει σε άλλα τμήματα, έχει τις χειρότερες αναμνήσεις και το έφτυσε σαν κουκούτσι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...