ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ζητείται ελπίδα και όραμα

Η επόμενη ημέρα καίει τον κόσμο, η έλλειψη οράματος και προοπτικής προβληματίζει και το μέλλον φαντάζει δυσοίωνο.

Ζητείται ελπίδα και όραμα | panathinaikos24.gr

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, τον κόσμο του Παναθηναϊκού ουδόλως τον απασχολεί ένα χαμένο πρωτάθλημα ή μια κακή αγωνιστική χρονιά.

Παναθηναϊκός: Έρχονται ανακοινώσεις – Πρώτα ο προπονητής, ακολουθούν παίκτες
Παναθηναϊκός: Έρχονται ανακοινώσεις – Πρώτα ο προπονητής, ακολουθούν παίκτες 3.054 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Προφανώς και σε μια χρονιά που ο αντίπαλος έχει δομηθεί καλύτερα, έχει βάσεις και είναι σε καλύτερο αγωνιστικό φεγγάρι από σένα, θα χάσεις τον τίτλο ή τους τίτλους, όπως συνέβη τη φετινή σεζόν.

Αυτό που ενδιαφέρει, προέχει και πρέπει να επιλυθεί άμεσα είναι το διοικητικό θέμα.

Με τα μπες-βγες, τα έσοδα-έξοδα και τα συναφή τεχνάσματα, δεν μπορεί να λειτουργήσει αρμονικά ένας οργανισμός ή ακόμα περισσότερο μια εταιρεία όπως είναι ο Παναθηναϊκός.

Η επόμενη ημέρα, καίει τον κόσμο, η έλλειψη οράματος και προοπτικής προβληματίζει και το μέλλον φαντάζει δυσοίωνο.

Ο Παναθηναϊκός φρόντισε ολα τα προηγούμενα χρόνια να δομηθεί με αρχές, να λειτουργεί σαν οικογένεια και όλα τα ζητήματα να λύνονται «εκ των έσω».

Την τελευταία διετία όμως, η ομάδα έχει αφεθεί στην τύχη της και παραμένει εγκλωβισμένη.

Οι σημαίες του συλλόγου που μέχρι πρότινος κρατούσαν τα ηνία, ήταν με δεμένα τα χέρια και στο τέλος αποχώρησαν ως αποτυχημένοι να εκπονήσουν ένα πλάνο που έμοιαζε καταδικασμένο να αποτυχει.

Την Παρασκευή όλα τελειώνουν για φέτος και το ερώτημα είναι τι θα γίνει την επόμενη μέρα και αν η ιδιοκτησία πράξει τα δέοντα.

Σταυροδρόμι ή μονόδρομος; Αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος ή επιστροφή του σημερινού ιδιοκτήτη στο προσκήνιο με πλάνο με όραμα;

Πάντως, το υφιστάμενο μοντέλο διοίκησης ο κόσμος του συλλόγου που έχει περάσει τόσα τα τελευταία χρόνια, το έχει ζήσει σε άλλα τμήματα, έχει τις χειρότερες αναμνήσεις και το έφτυσε σαν κουκούτσι.

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close