ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Από τους διακριθέντες ο Ουάιτ… αλλά μόνος

Ο Αμερικανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού, έκανε πολύ καλό δεύτερο τελικό, αλλά δεν αρκούσε.

Από τους διακριθέντες ο Ουάιτ... αλλά μόνος

Και στο πρώτο ματς στο ΣΕΦ τράβηξε αρκετά σε επίθεση και άμυνα, αλλά πολύ περισσότερο σ’ αυτό του ΟΑΚΑ ο Οκάρο Ουάιτ έπαιξε πολύ καλά, αλλά η καθίζηση του 3ου δεκαλέπτου συνολικά της ομάδα των πρασίνων τον παρέσυρε.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αμερικανός φόργουορντ ήταν από τους διακριθέντες στο αμυντικό σκέλος, ενώ και στην επίθεση αποτέλεσε αιχμή μαζί με τον Παπαπέτρου ώστε να καταφέρει ο Παναθηναϊκός να πάρει διαφορά που έφτασε μέχρι και τους 14 πόντους. Στο τρίτο δεκάλεπτο η ανυπαρξία συνολικά της ομάδας, δεν τον βοήθησε όσο θα περίμενε και η τελική γεύση δεν ήταν ιδανική για τους φίλους των πρασίνων.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.475 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ουάιτ η αλήθεια είναι πως δεν έκανε καλή χρονιά με τα πράσινα, αλλα στο finish των τελικών, θέλησε να κάνει το κάτι παραπάνω, ωστόσο όμως η διαφορά δυναμικής των δύο ομάδων ήταν και στο χθεσινό ματς κάτι παραπάνω από εμφανής.

Πλέον μένει να φανεί αν θα συνεχίσει τις θετικές εμφανίσεις και στον τρίτο και κατά τα φαινόμενα τελευταίο τελικό την ερχόμενη Παρασκευή, γνωρίζοντας και ο ίδιος πως οι πιθανότητες παραμονής του στην ομάδα την ερχόμενη σεζόν για την ώρα είναι ελάχιστες, καθώς ουδείς μπορεί να γνωρίζει ποιο θα είναι το πλάνο που θα ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.