ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Μπαμ» με Ριστίσεβιτς από την Παρτιζάν ο Παναθηναϊκός!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Panathinaikos24.gr, ο Παναθηναϊκός φέρνει στην Ελλάδα τον 29χρονο Σέρβο τερματοφύλακα, Ντιμίτρι Ριστίσεβιτς.

«Μπαμ» με Ριστίσεβιτς από την Παρτιζάν ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός προχωρά στο σχεδιασμό της ομάδας πόλο για την ερχόμενη σεζόν και σύμφωνα με πληροφορίες του Panathinaikos24.gr, φέρνει στην Ελλάδα, τον 29χρονο Σέρβο τερματοφύλακα, Ντιμίτρι Ριστίσεβιτς.

Ο Ριστίσεβιτς προέρχεται από την ομάδα της Παρτιζάν, που είναι μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις στο χώρο της υδατοσφαίρισης, στην οποία αγωνίστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

O 29χρονος Σέρβος τερματοφύλακας, θεωρείται από τους καλύτερους που έχει βγάλει το άθλημα στην πατρίδα του, ενώ έχει υψηλές παραστάσεις, καθώς πέρα από την Εθνική ομάδα των «Πλάβι», έχει αγωνιστεί και με την Παρτιζάν σε υψηλό επίπεδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.157 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι λοιπόν η διοίκηση της ομάδας προχώρησε στην απόκτησή του για ένα έτος, καθώς θέλει το τμήμα πόλο της νέας σεζόν να είναι ανταγωνιστικό και να επανέλθει στο προσκήνιο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...