ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κατάπτυστο μήνυμα από αθλήτρια του Ολυμπιακού – Αποκάλεσε “Ιωάννα” τον Παπαπέτρου! (Pic)

Σε μια αχαρακτήριστη ενέργεια προχώρησε μετά το φινάλε του δεύτερου τελικού στο ΟΑΚΑ, η αθλήτρια της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Βαγγελίτσα Βαμβακά.

Κατάπτυστο μήνυμα από αθλήτρια του Ολυμπιακού - Αποκάλεσε

Η Βαγγελίτσα Βαμβακά αθλήτρια της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, προχώρησε σε μια αχαρακτήριστη ενέργεια που η αλήθεια είναι δεν τιμά την αθλητική της ιδιότητα.

Η Βαμβακά που πέρα από αθλήτρια των ερυθρολεύκων είναι και δηλωμένη οπαδός της ομάδας του Πειραιά όπως αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο instagram, θέλησε να χλευάσει τον Ιωάννη Παπαπέτρου με ένα σεξιστικό σχόλιο που παραπέμπει μόνο σε συνομιλίες μεταξύ οπαδών.

Μάλιστα, η ίδια προσπάθησε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα και μετέτρεψε σε ιδιωτικό το προφίλ της από δημόσιο, ωστόσο το κακό για την ίδια και κυρίως για όσα έγραψε, είχε ήδη γίνει.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.686 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε τη φωτογραφία

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.