ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός Β΄: Παρελθόν ο Βάσκεθ – Σε αναζήτηση προπονητή οι «πράσινοι»

Σε αναζήτηση τεχνικού για την ομάδα τη δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού, βρίσκονται οι «πράσινοι», καθώς αποχωρεί ο Χαβιέρ Βάσκεθ.

Παναθηναϊκός Β΄: Παρελθόν ο Βάσκεθ - Σε αναζήτηση προπονητή οι «πράσινοι»

Σε συζητήσεις για τον νέο τεχνικό της ομάδας του Παναθηναϊκού Β΄, βρίσκονται οι «πράσινοι» μετά και την αποχώρηση του Χαβιέρ Βάσκεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός ήρθε μέσα στην σεζόν ως αντικαταστάτης του Γιάννη Βονόρτα, όμως η συνεργασία του με τον «τριφύλλι» δεν θα συνεργαστεί.

Στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει να κινηθούν διαφορετικά στο κομμάτι που αφορά τη β΄ ομάδα την ερχόμενη σεζόν, καθώς στην πρώτη χρονιά της ύπαρξής της, διαπιστώθηκαν αρκετά λάθη στο σχεδιασμό.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.418 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.