ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Νέντοβιτς στο κλαμπ των «500άρηδων» του Παναθηναϊκού

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς ήταν ένας από τους τέσσερις παίκτες του Παναθηναϊκού που έφτασαν χθες σε διψήφιο αριθμό πόντων στον δεύτερο τελικό του ΟΑΚΑ.

Ο Νέντοβιτς στο κλαμπ των «500άρηδων» του Παναθηναϊκού

Ο Σέρβος είχε 11 πόντους με τους οποίους έφτασε τους 500, σε 35 αγώνες στη Stoiximan Basket League με την «πράσινη» φανέλα.

Παράλληλα, έγινε ο 50ός συνολικά παίκτης του Παναθηναϊκού που έφτασε σε αυτό το milestone στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος και ο 28ος ξένος του.

Ο Νέντοβιτς ευστόχησε σε ένα από τα έξι τρίποντα που επιχείρησε αλλά αυτό ήταν αρκετό για να τον οδηγήσει σε δύο επιτεύγματα. Έφτασε τα 62 εύστοχα στη σεζόν και «έπιασε» τον Γιάκα Λάκοβιτς της σεζόν 2005-06, στην 5η θέση της λίστας των παικτών του Παναθηναϊκού με τα περισσότερα τρίποντα σε μία σεζόν.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 16.284 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επίσης ο Σέρβος έφτασε τα 95 συνολικά τρίποντα στη Stoiximan Basket League και έφτασε τον Ντέγιαν Μποντίρογκα στην 9η θέση της σχετικής λίστας των ξένων παικτών του «τριφυλλιού».

Στην ίδια λίστα, ο Χάουαρντ Σαντ Ρος με τα δύο χθεσινά τρίποντα του (2/6) έφτασε στην 20ή θέση τον Ματ Λοτζέσκι έχοντας από 55. Με αυτά τα δύο τρίποντα, ο Κουβανός έφτασε τα 100 εύστοχα στην 104η εμφάνιση του στη Stoiximan Basket League, με το ποσοστό του να είναι 100/312, εκτελώντας με 32,05%.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.