ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ο Jogo»: «Παναθηναϊκός για Σλιμανί»

Σύμφωνα με την «O Jogo», υπάρχει μια φημολογία ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Ισλάμ Σλιμανί.

«Ο Jogo»: «Παναθηναϊκός για Σλιμανί»

Για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον σπουδαίο επιθετικό της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Ισλάμ Σλιμανί κάνει λόγο η έγκυρη O Jogo.

Ο Σλιμανί αποκτήθηκε τον Ιανουάριο από την πορτογαλική ομάδα ως ελεύθερος, αλλά παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 φαίνεται ότι ο προπονητής του δεν έχει πειστεί και έτσι βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. Φυσικά ο Παναθηναϊκός ψάχνει για επιθετικό και ο 33χρονος και το γκολ έχει και έχει κάνει σπουδαία καριέρα.

Η «O Jogo» αναφέρει μάλιστα ότι ψάχνουν φόρμουλα για να πραγματοποιηθεί η μετακίνηση . Είναι δεδομένο ότι το τριφύλλι ψάχνει ένα επιθετικό υψηλού επιπέδου και είναι διατεθειμένο να σπαταλήσει ένα σημαντικό ποσό για να ενισχυθεί στη θέση αυτή.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.275 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.