ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Επιβέβαιωση Panathinaikos24.gr: Στα «πράσινα» και επίσημα ο Ριστίτσεβιτς!

Απόλυτη επιβεβαίωση του αποκλειστικόυ ρεπορτάζ του Panathinaikos24.gr για την ενίσχυση της ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού, με τον τερματοφύλακα Στράγιο Ντιμίτριε Ριστίτσεβιτς, μιας και οι «πράσινοι», ανακοίνωσαν την απόκτηση του Σέρβου αθλητή.

Επιβέβαιωση Panathinaikos24.gr: Στα «πράσινα» και επίσημα ο Ριστίτσεβιτς!

Το Panathinaikos24.gr, σας ενημέρωσε από χθες για την απόκτηση του Σέρβου τερματοφύλακα, Στράγιο Ντιμίτριε Ριστίτσεβιτς.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή του, επιβεβαίωσε πλήρως το ρεπορτάζ του Panathinaikos24.gr, καθώς ανακοίνωσε την απόκτησή του Σέρβου τερματοφύλακα που θα ενισχύσει την ερχόμενη σεζόν, την ομάδα πόλο του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Σέρβο Στράγιο Ντιμίτριε Ριστίτσεβιτς για το τμήμα υδατοσφαίρισης του Συλλόγου, για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.183 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σημαντική μεταγραφική προσθήκη για το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού, καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τον τερματοφύλακα Στράγιο Ντιμίτριε Ριστίτσεβιτς που έχει υπάρξει διεθνής με την Εθνική Σερβίας.

Πρόκειται για μια μεταγραφή που προσδίδει ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας και αναμφίβολα ενισχύει σημαντικά τον ΠΑΟ κάτω από τα δοκάρια του. Ο 29χρονος Ριστίτσεβιτς που την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Παρτιζάν διαθέτει πολυετή εμπειρία και αναμένεται να βοηθήσει το «τριφύλλι» να πετύχει τους στόχους του».

Σε δήλωσή του στο pao1908.com o Ριστίτσεβιτς είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος της μεγάλης οικογένειας του Παναθηναϊκού. Χαίρομαι που θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στην Ελλάδα και ελπίζω να έχουμε μια καλή σεζόν και να κάνουμε περήφανους τους ανθρώπους που αγαπούν τον Παναθηναϊκό. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον κόουτς Μάζη και την ομάδα μου και θα δώσω το 101% για το Σύλλογο».

Προηγούμενοι Σύλλογοι:

VK Partizan (Σερβία)

CN Marseille (Γαλλία)

Nuoto Catania (Ιταλία)

VK Novi Beograd (Σερβία)»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.