ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κόντρα στις πιθανότητες στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός

Την τελευταία του ευκαιρία για να μείνει ζωντανός στη σειρά των τελικών, έχει απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κοντράρεται με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ στην τρίτη αναμέτρηση της Basket League (21:00, ΕΡΤ3/Panathinaikos24.gr).

Κόντρα στις πιθανότητες στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός

Να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες έχει είναι υποχρεωμένος ο Παναθηναϊκός, που μετά τις δύο ήττες που έχει γνωρίσει σε ισάριθμα παιχνίδια, έχει την υποχρέωση να φύγει με το «διπλό» από το ΣΕΦ και να μειώσει τη σειρά σε 2-1.

Σε αντίθετη περίπτωση το φετινό πρωτάθλημα θα καταλήξει στον Ολυμπιακό και θα πέσει η αυλαία της φετινής σεζόν, με τους «πράσινους» να μένουν μόνο με το Super Cup.

Αγωνιστικά προβλήματα για το «τριφύλλι» δεν υπάρχουν, καθώς ο Γιώργος Βόβορας υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, πλην φυσικά του Στέφαν Γιόβιτς, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Σε ότι αφορά τους «ερυθρόλευκους» αμφίβολος είναι ο Λιβιό Ζαν-Σαρλ.

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 25.645 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης στο φαληρικό γήπεδο θα είναι οι Παπαπέτρου, Πουρσανίδης και Ζαχαρής. Το τζάμπολ του τρίτου τελικού είναι προγραμματισμένο για τις 21:00, με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ-3 και αναλυτική ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...