ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ελπίζει ξανά – Πρέπει να υπάρξει και συνέχεια»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στη στήριξη των φίλων του Παναθηναϊκού και την υποχρέωση της ομάδας να ανταποδώσει, ενώ επανέλαβε το σκεπτικό του Γιοβάνοβιτς για τις μεταγραφές.

Νικολογιάννης: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ελπίζει ξανά – Πρέπει να υπάρξει και συνέχεια»

Ικανοποιημένος με αυτά που βλέπει είναι πλέον ο κόσμος του Παναθηναϊκού και αυτό πρέπει να διατηρηθεί και τη νέα σεζόν, όπως σημείωσε ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Φέτος ο κόσμος του Παναθηναϊκού ελπίζει ξανά, έχει βρει έναν προπονητή που του αρέσει. Μια σπίθα θέλει για να αρπάξει, αυτή την σπίθα του την έδωσε η ομάδα, αλλά πρέπει να έχει και συνέχεια. Όποια κι αν είναι η κλήρωση θα είναι δύσκολα τα παιχνίδια. Το βάρος έχει πέσει στο να προκριθεί ο Παναθηναϊκός στους ομίλους. Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, ανεξάρτητα μεταγραφών, ο Γιοβάνοβιτς θα εμπιστευθεί τους παίκτες που τελείωσαν τη σεζόν. Θα δούμε 9/11 ίδιους παίκτες στα πρώτα ευρωπαϊκά ματς», είπε μεταξύ άλλων.

O έμπειρος ρεπόρτερ τόνισε ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον μεταγραφικό σχεδιασμό του «τριφυλλιού», παραθέτοντας τα περυσινά παραδείγματα του Παλάσιος και του Ρούμπεν.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 2.995 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Νικολογιάννης επανέλαβε ότι στόχος του Παναθηναϊκού είναι να αποκτηθεί τουλάχιστον ένας χαφ, που θα του κάνει την διαφορά, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει κάποιος που να μην «τσεκαριστεί» ενδελεχώς -εντός κι εκτός γηπέδου- από τον Γιοβάνοβιτς.

Ενώ για τις μεταγραφές, επισήμανε ότι θα ακολουθήσει ένα ήρεμο σαββατοκύριακο, με τις εξελίξεις να μεταφέρονται για την επόμενη εβδομάδα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.