ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Πράσινος ο Δερμιτζάκης!

Επιστρέφει στο τριφύλλι ο Δημοσθένης Δερμιτζάκης!

Παναθηναϊκός: Πράσινος ο Δερμιτζάκης!

Η ανακοίνωση

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την επιστροφή του Δημοσθένη Δερμιτζάκη στον Παναθηναϊκό για το τμήμα υδατοσφαίρισης του Συλλόγου, για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Ο 31χρονος Δερμιτζάκης που αγωνίστηκε στο «τριφύλλι» για 7 χρόνια θα ντυθεί ξανά στα πράσινα και με την εμπειρία του θα βοηθήσει σημαντικά το «τριφύλλι» στην επίτευξη των στόχων της νέας χρονιάς.

Ο Δερμιτζάκης την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Εθνικό και σίγουρα αποτελεί σημαντική προσθήκη στην περιφέρεια του τμήματος.

Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς
Για τη νίκη που θα στείλει τους τελικούς σε 5ο ματς 120 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε δήλωσή του στο pao1908.com είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Παναθηναϊκό όπου και πέρασα τα περισσότερα χρόνια στην καριέρα μου. Εύχομαι να πετύχουμε όλους τους στόχους μας και να ξαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα όπως και του αρμόζει! Ανυπομονώ να έχουμε τους οπαδούς μας δίπλα μας στην προσπάθειά μας».

Το βιογραφικό του:

ΝΟ Χανίων

ΝΟ Βουλιαγμένης

Παναθηναϊκός Α.Ο.

Απόλλων Σμύρνης

Εθνικός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.