ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Στα άκρα: Παρενόχλησαν το ελικόπτερο που μετέφερε τον Χαρδαλιά οι Τούρκοι!

Το ελικόπτερο που μετέφερε τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Χαρδαλιά, παρενόχλησαν μέσω ασυρμάτου οι τουρκικές Αρχές, την ώρα που πέταγε με κατεύθυνση τον Άγιο Ευστράτιο.

Στα άκρα: Παρενόχλησαν το ελικόπτερο που μετέφερε τον Χαρδαλιά οι Τούρκοι! | panathinaikos24.gr

Το ελικόπτερο που μετέφερε τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Χαρδαλιά, παρενόχλησαν μέσω ασυρμάτου οι τουρκικές Αρχές, την ώρα που πέταγε με κατεύθυνση τον Άγιο Ευστράτιο.

«Φύγε ρε πατσαβ…»: Μετά τις μπουνιές με τον Light o SNIK βρίζει on camera τη σύντροφό του (Vid)
«Φύγε ρε πατσαβ…»: Μετά τις μπουνιές με τον Light o SNIK βρίζει on camera τη σύντροφό του (Vid) 4.913 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, την ώρα που το ελικόπτερο με τον Νίκο Χαρδαλιά βρισκόταν στον αέρα, ακούστηκε στον ασύρματο ότι «βρίσκεστε σε τουρκικό εναέριο χώρο». Ωστόσο οι χειριστές αδιαφόρησαν και συνέχισαν την πορεία τους.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς μετέβη στο νησί του Αγίου Ευστρατίου ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, για να αποτίσει φόρο τιμής στις εκδηλώσεις μνήμης του Υποσμηναγού Νικόλαου Σιαλμά.

Παρόμοιο περιστατικό συνέβη στις 12 Φεβρουαρίου, όταν ελικόπτερο που μετέφερε τον Χαρδαλιά και πετούσε πάνω από Καλόλιμνο και Φαρμακονήσι είχε δεχθεί παρενόχληση από τις τουρκικές αρχές, καθώς τους ζητούσαν να αλλάξουν πορεία.

Η Τουρκία είχε «τεντώσει το σχοινί» ξανά τότε, με τα δημοσιεύματα τουρκικών ΜΜΕ να αναφέρουν τη θέση των αξιωματούχων της χώρας, ότι «ο λαός της Ελλάδας θα πληγεί».

«Παρ’ όλες τις καλοπροαίρετες προσεγγίσεις μας, εάν οι Έλληνες πολιτικοί συνεχίσουν να κρατούν αυτή τη στάση, αποφεύγουν τον διάλογο με την Τουρκία και τη βλέπουν σαν εχθρό, θα μπουν σε περιπέτειες -όπως συνέβη και στο παρελθόν- που θα τους οδηγήσουν σε απογοήτευση και ο λαός τους θα πληγεί», ανέφεραν τότε οι Τούρκοι αξιωματούχοι.

Πηγή: newsit.gr

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close