ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τα σενάρια για Σλιμανί και ο επιθετικός που θα αλλάξει επίπεδο το “τριφύλλι”

Ο Παναθηναϊκός έχει βγει στην αγορά για να αποκτήσει φορ που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στην ομάδα τη νέα σεζόν. Είτε αυτός λέγεται Σλιμανί, είτε όχι.

Παναθηναϊκός: Τα σενάρια για Σλιμανί και ο επιθετικός που θα αλλάξει επίπεδο το

Ο Παναθηναϊκός έχει βγει στην αγορά για να αποκτήσει φορ που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στην ομάδα τη νέα σεζόν. Είτε αυτός λέγεται Σλιμανί, είτε όχι.

Είναι δεδομένη η επιθυμία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και των ανθρώπων του “τριφυλλιού” για να ποιοτική αναβάθμιση σε κάθε θέση και πολύ περισσότερο σε αυτή του επιθετικού. Ο Φώτης Ιωαννίδης υπολογίζεται, είναι πιθανό ένας εκ των Μακέντα, Καρλίτος να αποχωρήσουν (αν φέρουν πρόταση στην ΠΑΕ) και η απόκτηση σέντερ φορ είναι υπεραπαραίτητη στον πράσινο σχεδιασμό.

Το όνομα του Σλιμανί κυκλοφόρησε στον πορτογαλικό Τύπο και την έγκυρη O Jogo. Η αλήθεια είναι ότι ο Αλγερινός είναι ποδοσφαιριστής με εξαιρετικό βιογραφικό και τρομερή ποιότητα. Στα 34 του είχε 28 συμμετοχές την περασμένη σεζόν σε Γαλλία και Πορτογαλία, σημειώνοντας 8 γκολ και μοιράζοντας δυο ασίστ. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας φαίνεται να θέλει να τον αποδεσμεύσει, τη στιγμή που το κασέ του ποδοσφαιριστή είναι κοντά στο 1,2 εκατ. ευρώ.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.137 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα πορτογαλικά σενάρια αναφέρουν ότι θα γίνει πρόταση από το “τριφύλλι”, αλλά μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό. Για να είμαστε ακριβείς από τον Παναθηναϊκός δε “βγαίνει” προς τα έξω το παραμικρό για οποιοδήποτε μεταγραφικό ζήτημα. Υπάρχουν στεγανά, κάτι που αποτελεί πάγια τακτική της ομάδας. Συνεπώς, το αν θα υπάρξει κάτι με τον Σλιμανί είναι κάτι που θα το δείξει ο χρόνος…

Το βέβαιο είναι ότι θα αποκτηθεί επιθετικός που θεωρητικά θα κάνει τη διαφορά. Επιθετικός από το πάνω ράφι που θα ντυθεί στα πράσινα και θα δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.