ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Υποχρέωση όλων για μάχη και κατάθεση ψυχής στο παρκέ του ΣΕΦ

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τα παρατήσει και να μην κάνει κατάθεση ψυχής στον αποψινό τρίτο τελικό της basket league με τον Ολυμπιακό.

Υποχρέωση όλων για μάχη και κατάθεση ψυχής στο παρκέ του ΣΕΦ | panathinaikos24.gr

Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τα παρατήσει και να μην κάνει κατάθεση ψυχής στον αποψινό τρίτο τελικό της basket league με τον Ολυμπιακό.

Παναθηναϊκός: Έρχονται ανακοινώσεις – Πρώτα ο προπονητής, ακολουθούν παίκτες
Παναθηναϊκός: Έρχονται ανακοινώσεις – Πρώτα ο προπονητής, ακολουθούν παίκτες 3.257 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συμφωνούμε όλοι ότι ο φετινός Παναθηναϊκός απέχει έτη φωτός απ’ αυτόν που έχουμε συνηθίσει και που ονειρεύονται οι φίλοι του. Με κύρια ευθύνη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, εξαιτίας της απουσίας του από ενεργή διοίκηση και φυσικά από τη χρηματοδότηση, η κατάσταση έγινε από κουραστική μέχρι ανυπόφορη για τη μεγαλύτερη ομάδα που έβγαλε ποτέ ο ελληνικός αθλητισμός. Ο DPG είναι ο πρώτος που φταίει και αυτός καλείται να βρει τη λύση για το “αύριο”. Είτε με αυτόν στο τιμόνι, είτε με την οριστική μεταβίβαση της ΚΑΕ σε ενδιαφερόμενο/ ους.

Φυσικά, η πρώτη ευθύνη του Γιαννακόπουλου, δεν καλύπτει άλλες αστοχίες. Έγιναν λάθη στον σχεδιασμό που ήρθαν να προστεθούν στα πρώτα “εγκλήματα” και να φτάσουμε στο σήμερα. Συνεπώς, μπορεί το βλέμμα να είναι στο μέλλον με την ευχή και ελπίδα όλων να γίνουν όσα πρέπει ώστε ο εξάστερος να αρχίσει και πάλι να γίνεται αυτός που πρέπει με σκοπό να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά υπάρχει απόψε μια μεγάλη “μάχη” που ΠΡΕΠΕΙ να δοθεί.

Η ομάδα είναι το απόλυτο αουτσάιντερ απέναντι στον καλύτερο Ολυμπιακό και φυσικά με την πλάτη στον τοίχο, μετά το 2-0 στους τελικούς. Ομως, είναι υποχρέωση όλων απόψε στο ΣΕΦ να κάνουν κατάθεση ψυχής. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να πάει με εικόνα… παραίτησης και διάλυσης. Το αντίθετο. Οταν φοράς την πιο βαριά φανέλα της Ελλάδας και μια από τις πιο βαριές στην Ευρώπη, έχεις ευθύνη. Πολύ μεγάλη. Απόψε, λοιπόν, πρέπει το “τριφύλλι” να βγάλει διάθεση μαχητή στο παρκέ του ΣΕΦ και να τα δώσει όλα, ανεξάρτητα με το τι θα γίνει στο τέλος. Οτιδήποτε άλλο δεν είναι αποδεκτό από κανέναν…

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close