ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έρχονται μεγάλες αλλαγές στον Παναθηναϊκό

Μετά την αποτυχημένη φετινή χρονιά, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να προβεί σε μεγάλες αλλαγές.

Έρχονται μεγάλες αλλαγές στον Παναθηναϊκό

Μια μαρτυρική χρονιά για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό έφτασε στο τέλος της. Οι πράσινοι πραγματοποίησαν την χειρότερη σεζόν την τελευταία δεκαετία και πλέον κοιτούν την επόμενη μέρα.

Η επόμενη μέρα θα έχει μεγάλες αλλαγές. Αλλαγές τόσο σε επίπεδο προπονητή, όπως όλα δείχνουν, αλλά και στο ρόστερ. Το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ αναμένεται να αλλάξει. Οι πράσινοι το καλοκαίρι δεδομένα θα αποκτήσουν αρκετούς παίκτες, οι οποίοι δεν θα έχουν καμία σχέση με αυτούς που φορούσαν τη φανέλα φέτος.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.481 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο ελληνικός κορμός θα κρατηθεί στο μεγαλύτερο μέρος του. Φυσικά το τριφύλλι έχει ουσιαστικά συμφωνήσει μόνο με τον Λι και θα υπάρξει και συνέχεια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.