ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: Πέρασε στον ημιτελικό η Άννα Ντουντουνάκη

Η κολυμβήτρια του Παναθηναϊκού ξεκίνησε με θετικό πρόσημο τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης στη Βουδαπέστη με πρόκριση στον ημιτελικό των 100μ. πεταλούδας.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: Πέρασε στον ημιτελικό η Άννα Ντουντουνάκη

Η «πράσινη»πρωταθλήτρια έπσε στη μάχη στην πισίνα «Duna Arena» που πέρυσι κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, η Άννα Ντουντουνάκη αγωνίσθηκε πριν λίγο στην πρώτη ημέρα της κολύμβησης, και με επίδοση 59.13 στην 4η σειρά στα 100μ. πεταλούδας, πήρε την πρόκριση για τον απογευματινό ημιτελικό.

Ήταν 5η στη σειρά της και 14η στη συνολική κατάταξη ενώ ο ημιτελικός έχει προγραμματισθεί για τις 20.13 ώρα Ελλάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...