ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Άγγιξε τον τελικό του Παγκοσμίου η Ντουντουνάκη

Η Άννα Ντουντουνάκη ισοφάρισε το ατομικό της ρεκόρ, αλλά δε μπόρεσε να προκριθεί στον τελικό των 100μ. πεταλούδας στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης για μόλις δύο εκατοστά.

Άγγιξε τον τελικό του Παγκοσμίου η Ντουντουνάκη

Η Άννα Ντουντουνάκη ισοφάρισε το ατομικό της ρεκόρ αλλά δε μπόρεσε να προκριθεί στον τελικό των 100μ. πεταλούδας στο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης για μόλις δύο εκατοστά.

Η Ελληνίδα Πρωταθλήτρια κολύμπησε τα 100μ. σε 57.93 ισοφαρίζοντας το δικό της ρεκόρ που είχε πετύχει στις 14 Μαΐου του 2022 στο 1ο Διεθνές Μίτινγκ Acropolis αλλά τερμάτισε στην 9η θέση, αφού η Αιγύπτια Οσμάν με 57.91 της στέρησε την είσοδο στον τελικό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.