ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Μαλακατές: «Ο πρώτος ευρωπαϊκός μας τίτλος είναι γεγονός – Η συνέχεια θα είναι καλύτερη»

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Παναγιώτης Μαλακατές, για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου στο πινγκ πονγκ Γυναικών.

Μαλακατές: «Ο πρώτος ευρωπαϊκός μας τίτλος είναι γεγονός - Η συνέχεια θα είναι καλύτερη»

Η γυναικεία ομάδα πινγκ πονγκ του Παναθηναϊκού, έγινε ο πρώτος σύλλογος από την Ελλάδα που κατακτά ευρωπαϊκό τίτλο στο συγκεκριμένο άθλημα.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Τάκης Μαλακατές μέσα από δημόσια τοποθέτησή του, με αφορμή την «πράσινη» πολύ σπουδαία επιτυχία, έστειλε το δικό του μήνυμα.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Ο πρώτος μας ευρωπαϊκός τίτλος είναι γεγονός! Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές για την χαρά που μας προσέφεραν.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 283 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σύλλογο μεγάλο και τους αγνούς φιλάθλους μας που μέσα από την καμπάνια ενισχύουν σημαντικά την προσπάθεια μας.

Γιατί ο Παναθηναϊκός ΑΟ δεν είναι μόνο βόλεϊ αντρών γυναικών και μπάσκετ γυναικών είναι συνολικά 21 τμήματα και 17 ΑμεΑ που καθημερινά μας προσφέρουν διακρίσεις και τίτλους και μας κάνουν Υπερήφανους που είμαστε Παναθηναϊκοί.

Σήμερα ήτανε μόνο η αρχή και η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη.

Ζήτω ο Παναθηναϊκός μας»!!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.