ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ανακοίνωσε την επιστροφή του ο Γιαννακόπουλος: «Θα επαναφέρουμε την κανονικότητα, τα καλύτερα έρχονται»!

Την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό και την επανενεργοποίησή του ανακοίνωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ανακοίνωσε την επιστροφή του ο Γιαννακόπουλος: «Θα επαναφέρουμε την κανονικότητα, τα καλύτερα έρχονται»!

Η επιστροφή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι γεγονός!

Ο ισχυρός άνδρας του “τριφυλλιού” με γραπτή του δήλωση έκανε γνωστή την εκ νέου ενεργοποίησή του και έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας ενόψει της συνέχειας και της νέας σεζόν.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ αναλύει ότι έγιναν λάθη, τονίζει ότι η εικόνα του τριφυλλιού ήταν μη αποδεκτή και θα γίνει αυτό που χρειάζεται για να χτιστεί μια ομάδα που θα επαναφέρει την κανονικότητα στο ελληνικό μπάσκετ.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 39.719 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το panathinaikos24.gr σας είχε αναφέρει λίγο νωρίτερα μέσω της LIVE εκπομπής για την έντονη φημολογία περί ενεργοποίησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, αλλά και για τη συνάντηση που θα έχει με μερίδα οπαδών.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

«Όσο και να έχεις το δικαίωμα σε μια – δυο αποτυχίες, πόσο δε ως Παντοκράτορας του μπάσκετ, η φετινή εικόνα δεν είναι αποδεκτή! Μέχρι να υπάρξει σοβαρό και πραγματικό ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν επιτρέπεται να έχουμε αυτή την εικόνα, δεν έχουμε συνηθίσει έτσι.

Έγιναν πολλές λάθος επιλογές ασχέτως αν την ώρα που πραγματοποιήθηκαν φάνταζαν ιδανικές. Η ευθύνη μας βαραίνει όλους, τον καθένα από την θέση του. Αυτά όμως είναι πλέον παρελθόν. Η Ευρωλίγκα αλλάζει προς το καλύτερο, η υπάρχουσα διοίκηση μαζεύει τα τελευταία της πράγματα και αποχωρεί, με ότι συνεπάγεται για τον Παναθηναϊκό αλλά κυρίως για ολόκληρο το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Είμαστε σε αναμονή της υπογραφής της σύμβασης για το ΟΑΚΑ, που πλέον είναι το δικό μας σπίτι για τα επόμενα 49 χρόνια. Στο αγωνιστικό πρέπει να χτίσουμε σχεδόν από το μηδέν και θα το κάνουμε.

Στο ελληνικό μπάσκετ θα επαναφέρουμε την κανονικότητα… Να είναι όλοι σίγουροι γι΄ αυτό.

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...