ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έρχεται εβδομάδα εξελίξεων στον Παναθηναϊκό

Η επάνοδος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο προσκήνιο, φέρνει εξελίξεις στην ομάδα μπάσκετ. Το Panathinaikos24 αναλύει.

Έρχεται εβδομάδα εξελίξεων στον Παναθηναϊκό

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το βράδυ της Κυριακής, με μια μακροσκελή τοποθέτησή του στα social media, γνωστοποίησε την επάνοδό του στο προσκήνιο και επίσημα και οι εξελίξεις στην ομάδα τρέχουν ή θα τρέξουν τις επόμενες ώρες και ημέρες.

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ τόνισε πως τα καλύτερα έρχονται. Αν κανείς προσπαθήσει να ερμηνεύσει την φράση αυτή, θα καταλάβει πως πάμε για «μεγάλο» καλοκαίρι, όπου όσα γίνουν θα γίνουν με το σκεπτικό ο Παναθηναϊκός της νέας σεζόν να παρουσιαστεί τουλάχιστον ανταγωνιστικός.

Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί αρχικά για προπονητή με τις επιλογές τούτη την ώρα να είναι δεδομένα περιορισμένες. Αν θελήσει το κάτι παραπάνω, τότε διόλου απίθανο στο «πράσινο» ρεπορτάζ, να προκύψει το όνομα του Τσάβι Πασκουάλ.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.332 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Προσοχή. Δε λέμε πως αυτός θα είναι ο επόμενος προπονητής. Αναφέρουμε απλώς ένα όνομα το οποίο οι πράσινοι θα προσεγγίσουν, σε περίπτωση που ο DPG θέλει να κάνει το comeback του δυναμικό.

Από εκεί και πέρα, θεωρείται δεδομένη η ενίσχυση της ομάδας. Τούτη την ώρα για το ρόστερ της επόμενης σεζόν σίγουροι, εκτός της nouvelle vague, είναι μόνο τρεις ο Παπαγιάννης, ο Παπαπέτρου και ο Νέντοβιτς. Οι παίκτες που θα προσεγγίσει θα είναι επιπέδου Παναθηναϊκού και αυτό σημαίνει πως αποκλείονται περιπτώσεις -στοιχήματα- τύπου Πέρι, Έβανς, Φλόιντ και Ουάιτ.

Παράλληλα, υπάρχει και ο Πάρις Λι που θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ τη νέα σεζόν και μένει να φανεί, αν θα βρίσκεται εκεί ως starter ή ως λύση που θα έρχεται από τον πάγκο.

Αν κρίνουμε από την κίνηση του DPG να σχολιάσει φωτογραφία που ανέβασε ο Μάριο Χεζόνια στο instagram, τότε θα γίνει προσέγγιση στον Κροάτη φόργουορντ ώστε να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ, αν δεν υπάρξει εμπλοκή λόγω της γνωστής υπόθεσης με τον εκπρόσωπό του, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν κινήσεις και για άλλους πρώην «πράσινους» αθλητές.

Αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι ότι το επόμενο διάστημα, αναμένεται θερμό καθώς ο Γιαννακόπουλος είναι σχεδόν σίγουρο πως επέλεξε να επανέλθει στο προσκήνιο με σκοπό να ταράξει τα νερά.

Επίσης, δεν θα προκαλέσει καμία εντύπωση αν εντείνει την αντιπαράθεση με την ΕΟΚ και τον Βαγγέλη Λιόλιο. Δεν πρέπει κανείς να λησμονεί πως τις τελευταίες ημέρες ο Γιαννακόπουλος επέλεξε να κάνει σειρά δημοσιεύσεων κατά της Ομοσπονδίας με σαφείς υπόνοιες για παράνομο στοιχηματισμό. Ενώ στο κάδρο έβαλε και τη διαιτησία, η οποία μπορεί να μην έκρινε τους τίτλους τη φετινή σεζόν, αλλά οι «πράσινοι» όμως, έχουν πολλά παράπονα για τις επιλογές του ισχυρού άνδρα της ΚΕΔ, Νίκου Πιτσίλκα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.