ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πρώτη» με Λοντίγκιν, αλλά χωρίς Γκάνεα

Την πρώτη του συγκέντρωση ενόψει νέας σεζόν θα πραγματοποιήσει σήμερα ο Παναθηναϊκός με νέο πρόσωπο τον Γιούρι Λοντίγκιν. Απόντας ο Κριστιάν Γκάνεα λόγω γάμου.

«Πρώτη» με Λοντίγκιν, αλλά χωρίς Γκάνεα

Επιστροφή στα βάσανα για την ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν.

Οι πράσινοι παρουσία του νεοποκτηθέντα Γιούρι Λοντίγκιν θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους συγκέντρωση στο Κορωπί, από την οποία θα απουσιάζει ο Κριστιάν Γκάνεα λόγω γάμου.

Πέρα από τον Γκάνεα, από την «πρώτη» της νέας σεζόν θα απουσιάζουν και οι διεθνείς που ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική ομάδα πριν λίγες ημέρες και έλαβαν επιπλέον άδεια ξεκούρασης.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.411 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.