ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Στόχος να έρθει χαφ στον Παναθηναϊκό πριν την προετοιμασία στην Αυστρία»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θέλει να έχει κλείσει έναν χαφ μέχρι να φύγει για την Αυστρία.

Νικολογιάννης: «Στόχος να έρθει χαφ στον Παναθηναϊκό πριν την προετοιμασία στην Αυστρία»

Η απόκτηση χαφ πριν φύγει η ομάδα για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Αυστρία αποτελεί στόχο για τον Παναθηναϊκό, όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Για τον Μπλάνκο παραμένει δύσκολη η κατάσταση. Ενδιαφέρονται κι άλλες ομάδες από την Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να περιμένει πολύ. Κάνει την προσπάθειά του και έχει το πλεονέκτημα ότι ο παίκτης προτιμά τον Παναθηναϊκό, αλλά αποφασίζουν οι μάνατζέρ του. Στα χαφ πιστεύω πως θα γίνει κάτι μέχρι να φύγει η ομάδα για την Αυστρία, ώστε να έχει ο Γιοβάνοβιτς έναν ακόμη καλό παίκτη στο ‘8’ ή ‘10’ στο βασικό στάδιο προετοιμασίας», τόνισε.

«Είναι δεδομένο πως θα αποκτηθεί εξτρέμ και σέντερ φορ. Στη θέση του επιθετικού φαίνεται πως ο Παναθηναϊκός θα δώσει και τα περισσότερα χρήματα. Είναι προτεραιότητα ο σέντερ φορ, αλλά δεν είναι εύκολο να αποκτήσεις πολύ καλό επιθετικό αυτή τη στιγμή. Στα χαφ, που υπάρχει αριθμητικό πρόβλημα αυτή τη στιγμή, πιθανότατα θα υπάρχει πιο γρήγορα ενίσχυση», πρόσθεσε.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 16.958 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, ανέφερε πως το βράδυ θα γίνει η παρουσίαση της νέας φανέλας της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.