ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Άμεσα εξελίξεις με Μπλάνκο – Κρίσιμη επαφή σήμερα

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξει επαφή με την πλευρά του Ντομίνγκο Μπλάνκο. Ποιος ο ρόλος του Αλαφούζου.

Άμεσα εξελίξεις με Μπλάνκο - Κρίσιμη επαφή σήμερα

Μπορεί τις τελευταίες μέρες να φαίνεται πως έχει… κάτσει η σκόνη όσον αφορά την υπόθεση του Ντομίνγκο Μπλάνκο, αυτό ωστόσο δε σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός κάθεται με τα χέρια σταυρωμένα. Το αντίθετο.

Οι «πράσινοι» εξακολουθούν να χειρίζονται το θέμα με τη δική τους τακτική, έχοντας υπομονή όσον αφορά τον Αργεντινό και περιμένοντας να δουν τι εξέλιξη θα υπάρξει με τις απαιτήσεις των ατζέντηδων του παίκτη. Που είναι έως τώρα το μοναδικό εμπόδιο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει το Panathinaikos24.gr σήμερα είναι μία από τις πιο κρίσιμες μέρες για τη μεταγραφή του Αργεντινού βιρτουόζου μεσοεπιθετικού της Ιντεπεντιέντε. Οι πράσινοι θα έχουν επαφή με την πλευρά του παίκτη προκειμένου να δουν έχουν… λογικευτεί στα όσα ζητούν, με τον ίδιο τον Μπλάνκο να έχει πιέσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.191 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως έχουμε αναφέρει και πάλι, άλλωστε, ο παίκτης έχει πειστεί από τον Παλάσιος πως η μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό θα είναι προς όφελός του και πιέζει για να γίνει η μεταγραφή.

Οι εξελίξεις στο θέμα του Μπλάνκο αναμένονται άμεσα, ίσως και μέσα στην ημέρα, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει το βράδυ και απευθείας συνομιλία του Γιάννη Αλαφούζου με τους ανθρώπους που χειρίζονται την υπόθεση για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, ώστε ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού» να ενημερωθεί από πρώτο χέρι και να μεσολαβήσει, αν χρειαστεί, για να προχωρήσει η μεταγραφή.

Οι πληροφορίες από την Αργεντινή αναφέρουν πως η προοπτική πλέον να κάνει ο Παναθηναϊκός δικό του τον ποδοσφαιριστή είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ ότι παρουσιαζόταν πριν από μερικές μέρες και απομένει να δούμε τι κατάληξη θα έχουν οι σημερινές πολύ κρίσιμες επαφές για να γνωρίζουμε και τι πιθανότητες θα υπάρχουν ώστε να έχουμε happy end.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.