ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Διαψεύδει ο Παναθηναϊκός για Ερτέλ – Μπουρούση

Τα σενάρια για Μπουρούση - Ερτέλ διαψεύδουν από το τριφύλλι.

Διαψεύδει ο Παναθηναϊκός για Ερτέλ - Μπουρούση

Η επιστροφή του Δημήτρη Γιαννακόπουλο είχε ως αποτέλεσμα να αρχίσουν να γράφονται διάφορα σενάρια στον Τύπο. Έτσι λοιπόν δημοσιεύματα σήμερα ανέφεραν ότι ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στο να κάνει δικό του τον Τόμας Ερτέλ.

Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να έχει σχέση με την πραγματικότητα, με τους «πράσινους» να διαψεύδουν ότι υπάρχει με τον συγκεκριμένο παίκτη. Το ίδιο ισχύει και για τον Γιάννη Μπουρούση.

Συγκεκριμένα, γράφτηκε ότι ο πρώην μπασκετμπολίστας θα αναλάβει πόστο στο «τριφύλλι» ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.258 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.