ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εντυπωσιακές οι νέες εμφανίσεις – Παρουσιάστηκε η συνεργασία με Stoiximan (Vid)

Σε μια λαμπρή εκδήλωση στο green park, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασες τις νέες της εμφανίσεις και τη χορηγική συνεργασία με τη stoiximan για τα επόμενα τρία χρόνια.

Εντυπωσιακές οι νέες εμφανίσεις - Παρουσιάστηκε η συνεργασία με Stoiximan (Vid)

Σε μια λαμπρή εκδήλωση στο green park, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες της εμφανίσεις και τη χορηγική συνεργασία με τη stoiximan για τα επόμενα τρία χρόνια.

Το τριφύλλι αλλάζει σελίδα, αφού θα έχει νέο χορηγό, την κορυφαία στοιχηματική εταιρεία Stoiximan, η οποία θα έχει και το λογότυπό της στις νέες εμφανίσεις.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Μάνος Μαυροκουκουλάκης καλωσόρισε το νέο χορηγό της ΠΑΕ, ευχόμενος να φέρει τύχη στην ομάδα. Από την πλευρά του ο Πάνος Κωνσταντόπουλος αντιπρόεδρος της Stoiximan, υπογράμμισε ότι η συνεργασία με τον Παναθηναϊκό επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις στο μέλλον και κατέληξε με την ευχή στην τριετία να πανηγυρίσουμε μαζί πολλές επιτυχίες της ομάδας.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.177 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι εμφανίσεις που παρουσιάστηκαν εντυπωσίασαν. Η πρώτη είναι πράσινη με λευκή κάθετη χοντρή ρίγα. Μάλιστα, στις ρίγες, υπάρχουν ονόματα σπουδαίων ποδοσφαιριστών που έπαιξαν στην ομάδα και έγραψαν τη δική τους ιστορία, αγωνιζόμενοι στο “Απόστολος Νικολαϊδης”, με αφορμή τα 100 χρόνια ζωής του ιστορικού γηπέδου.

Η δεύτερη εμφάνιση είναι λευκή με πράσινη οριζόντια χοντρή ρίγα, ενώ η τρίτη είναι μπλε με ποπ πράσινες λεπτομέρειες.

Δείτε τις εμφανίσεις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.