ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κουρμπέλης: «Ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς η σεζόν»

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης στο πλαίσιο της εκδήλωσης της νέας συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τη Stoiximan.

Κουρμπέλης: «Ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς η σεζόν» | panathinaikos24.gr

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Κουρμπέλης:

Παναθηναϊκός: Αυτός θα είναι ο αντί – Βέλεθ
Παναθηναϊκός: Αυτός θα είναι ο αντί – Βέλεθ 8.849 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις νέες φανέλες: «Είναι πολύ ωραίες οι νέες φανέλες και εύχομαι να μας φέρουν και τύχη και να κάνουμε ακόμα πιο ωραία πράγματα στη νέα σεζόν».

Για το γεγονός ότι τα ονόματα έχουν τις φανέλες: «Είναι πολύ όμορφο γιατί βάζω τον εαυτό μου και γω σε αυτή τη θεση και θα μου άρεσε να γίνει κάτι αντίστοιχο στο μέλλον και να βλέπουμε τα ονόματα μας στις φανέλες. Είναι μια πολύ όμορφη κίνηση».

Για τη νέα σεζόν τι ελπίζεις: «Θα ευχηθώ να έχουμε όλοι υγεία γιατί είναι το παν. Κατά δεύτερον κλείσαμε την χρόνια με ωραίο τρόπο και ελπίζουμε σε κάτι ανάλογο και καλύτερο τη φετινή σεζόν και θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε χαρά τόσο στους εαυτούς μας όσο και στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού».

Για το γεγονός ότι θα ξεκινήσει κανονικά με την ομάδα: «Είμαι πολυ χαρούμενος γιατί η περσινή χρόνια ήταν δύσκολη για μένα. Τώρα θέλει δουλειά, αφού μας το επιτρέπει και το σώμα μας. Το κεφάλι κάτω και συγκεντρωμένοι στο στόχο μας».

Για το αν αρχίζει με άλλο αέρα η νέα σεζόν: «Όταν κλείνεις τη χρόνια με κατάκτηση ενός τροπαίου σίγουρα ξεκινάς τη νέα με καλύτερους οιωνούς και ψυχολογία».

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close