ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κωνσταντόπουλος: «Χαρούμενοι για τη συνεργασία – Δε θα μείνουμε μόνο στη φανέλα, θα κάνουμε πολλές δράσεις με την ομάδα»

Ο αντιπρόεδρος της Stoiximan, Πάνος Κωνσταντόπουλος, μίλησε για τη νέα συνεργασία με τον Παναθηναϊκό.

Κωνσταντόπουλος: «Χαρούμενοι για τη συνεργασία - Δε θα μείνουμε μόνο στη φανέλα, θα κάνουμε πολλές δράσεις με την ομάδα»

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Stoiximan:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Σε μια ιδιαίτερη χρόνια για μας που κλείνουμε τα 10 χρόνια σαν εταιρία, να ξεκινάμε τη συνεργασία με μια από τις πιο πετυχημένες ομάδες της Ελλάδας. Δεν θα μείνουμε μόνο στο λογότυπο στη φανέλα αλλά σε συνεργασία με την ομάδα θα κάνουμε πολλές δράσεις».

Στη συνέχεια, ο κ. Κωνσταντόπουλος συμπλήρωσε: «Εύχομαι να συνεχίσουμε να φέρνουμε γούρι στις ομάδες που συνεργαζόμαστε όλα αυτά τα χρόνια. Να δούμε τον Παναθηναϊκό να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Να επιστρέψει στους τίτλους όπως έκανε και πέρυσι και όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.