ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μήνυμα από Βασιλαρά: “Για εμάς τους Παναθηναϊκούς όλη η Αθήνα είναι πράσινη”!

Η ατάκα του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην παρουσίαση των νέων εμφανίσεων.

Μήνυμα από Βασιλαρά:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασε χθες τις νέες τις φανέλες και τη χορηγική συνεργασία με τη Stoiximan σε μια λαμπρή εκδήλωση στον πανέμορφο και καταπράσινο χώρο, Green Park.

Το event συντόνισε ο  διευθυντής επικοινωνίας του “τριφυλλιού”, Νικόλας Βασιλαράς, ρίχνοντας μια ατάκα γεμάτη νόημα που μόνο τυχαία δεν ήταν.

“Καλησπέρα σε όλες και όλους. Σας καλωσορίζουμε εδώ στο Green Park, έναν υπέροχο χώρο σε μια από πιο τις πράσινες γειτονιές της Αθήνας”, είπε, αρχικά, ο Βασιλαράς για να συμπληρώσει: “Για εμάς, βέβαια, τους Παναθηναϊκούς όλη η Αθήνα είναι πράσινη”!

Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό
Ο παίκτης-κλειδί στα φτερά: Η καινοτομία στο σύστημα του Αλόνσο που μπορεί να μεταμορφώσει τον Παναθηναϊκό 13.848 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το μήνυμα εστάλη. Σε εποχές περίεργες και καιρούς πονηρούς, στους οποίους πολλοί από τον οργανισμό του Ολυμπιακού προσπαθούν με μανία  να… οικειοποιηθούν την Αθήνα, την πόλη του Παναθηναϊκού, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και “αποκατέστησε την τάξη” με λίγες μόνο λέξεις…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.