ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Συνάντηση Γιαννακόπουλου με αντιπροσωπεία οπαδών

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία οπαδών της Θύρας 13, με σκοπό να συζητηθούν τα επόμενα βήματα μετά και επάνοδό του στο προσκήνιο.

Συνάντηση Γιαννακόπουλου με αντιπροσωπεία οπαδών | panathinaikos24.gr

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επανήλθε στο προσκήνιο του Παναθηναϊκού, με τις εξελίξεις να καθορίζουν τα επόμενα βήματα στα οποία θα κληθεί ο Παναθηναϊκός να κινηθεί τη νέα σεζόν.

Παναθηναϊκός: Φουντώνουν τα σενάρια για Σφαιρόπουλο – Σύντομα η οριστική απόφαση
Παναθηναϊκός: Φουντώνουν τα σενάρια για Σφαιρόπουλο – Σύντομα η οριστική απόφαση 4.694 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με την επιστροφή του, ο DPG συναντήθηκε με αντιπροσωπεία οπαδών του Παναθηναϊκού. H κουβέντα έγινε σε καλό κλίμα, συζητήθηκαν διεξοδικά τα πάντα γύρω από την ομάδα και τη συνέχεια. Δεν υπήρξε, φυσικά, ενθουσιασμός ούτε κάτι παραπάνω. Άλλωστε, τα όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν δεν επιτρέπουν κάτι τέτοιο. Το κλίμα ήταν καλό και μέχρι εκεί.

Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ είπε κάποια πράγματα στους οπαδούς για το “αύριο” του “τριφυλλιού” και ο κόσμος περιμένει να δει τις πράξεις… Τα πάντα θα κριθούν από το τι θα κάνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην “επιστροφή” του στον Παναθηναϊκό και εκεί θα φανεί αν όλα όσα συνέβησαν στο παρελθόν, θα αποτελούν μια κακή ανάμνηση ή όχι…

To panathinaikos24.gr σας είχε αποκαλύψει το επικείμενο ραντεβού στην πρόσφατη εκπομπή “pre season report”.

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close