ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

H άλλη πλευρά του Δημήτρη Διαμαντίδη! (vid)

Μια διαφορετική συνέντευξη του Δημήτρη Διαμαντίδη στο “The Other Side by Stoiximan” με τον Νικόλα Ράπτη.

H άλλη πλευρά του Δημήτρη Διαμαντίδη! (vid)
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έχει αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό το τελευταίο διάστημα και μιλάει για πρώτη φορά μετά τα πρόσφατα γεγονότα.
Ο 3D δίνει μια διαφορετική και πιο χαλαρή συνέντευξη, στη νέα web σειρά “The Other Side by Stoiximan” με τον Νικόλα Ράπτη.
 Tι κάνει ο  μετά το μπάσκετ; Ποια είναι η καθημερινότητά του; Ποιοι ήταν οι πιο δύσκολοι αντίπαλοι που έχει αντιμετωπίσει και ποιος ο καλύτερος συμπαίκτης; Ποιο ματς θα ήθελα να ξαναπαίξει; Ο σπουδαίος Διαμαντίδης ξεκινά χαλαρός τη συνέντευξη με τον Νικόλα Ράπτη και συνεχίζει απαντώντας τι του έρχεται στο μυαλό όταν ακούει λέξεις Παναθηναϊκός, Ομπράντοβιτς αλλά και Βασίλης Σπανούλης.
Επίσης,  αποκαλύπτει γιατί δε θέλει να τον βλέπει η μητέρα του Γιασικεβίτσιους, μιλάει για τον Κωνσταντίντο Αργυρό αλλά και την αγάπη του για κάποιο άλλο άθλημα που προτιμά πέρα από το μπάσκετ!
Απολαύστε το επεισόδιο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.