ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Θύρα 13 για Γιαννακόπουλο: “Aφήνουμε τα πάντα στη σκιά του χθες για το καλό του συλλόγου – Ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις”

Η Θύρα 13 με ανακοίνωσή της παίρνει θέση για τις εξελίξεις στο μπάσκετ και την επιστροφή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου - "Για να ολοκληρωθεί όμως το τρίπτυχο της επιτυχίας όπως μας έμαθαν ο Παύλος και ο Θανάσης διοίκηση - ομάδα - κόσμος μένει ακόμα ένας παράγοντας. Η διοίκηση! Και για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας ο μεγαλομέτοχος του τμήματος, Δημήτρης Γιαννακόπουλος".

Θύρα 13 για Γιαννακόπουλο: “Aφήνουμε τα πάντα στη σκιά του χθες για το καλό του συλλόγου – Ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις” | panathinaikos24.gr

Η Θύρα 13 με ανακοίνωσή της παίρνει θέση για τις εξελίξεις στο μπάσκετ και την επιστροφή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου – “Για να ολοκληρωθεί όμως το τρίπτυχο της επιτυχίας όπως μας έμαθαν ο Παύλος και ο Θανάσης διοίκηση – ομάδα – κόσμος μένει ακόμα ένας παράγοντας. Η διοίκηση! Και για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας ο μεγαλομέτοχος του τμήματος, Δημήτρης Γιαννακόπουλος”.

Παναθηναϊκός: Φουντώνουν τα σενάρια για Σφαιρόπουλο – Σύντομα η οριστική απόφαση
Παναθηναϊκός: Φουντώνουν τα σενάρια για Σφαιρόπουλο – Σύντομα η οριστική απόφαση 4.622 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ανακοίνωση της Θύρας 13

Η χειρότερη μπασκετική σεζόν εδώ και 25 τουλάχιστον χρόνια, σε συνδυασμό και με τις τελευταίες εξελίξεις μας υποχρεώνουν να πάρουμε θέση.

Σε αγωνιστικό επίπεδο απαιτούμε όποιο και εάν είναι το μπάτζετ να υπάρξει σοβαρότητα κινήσεων, αποφάσεων και να υπογράψουν ή ανανεώσουν παίχτες που θα τιμάνε το τριφύλλι και θα σέβονται την τεράστια ιστορία του.

Οχι σαν το φετινό τσίρκο που δεν θύμισε ούτε στο ελάχιστο το μεγαλείο του Παναθηναϊκού.

Από την δική μας πλευρά θα κάνουμε αυτό που πρέπει με την παρουσία μας και την στήριξη στο τμήμα όπως στα εύκολα έτσι και στα δύσκολα.

Για να ολοκληρωθεί όμως το τρίπτυχο της επιτυχίας όπως μας έμαθαν ο Παύλος και ο Θανάσης διοίκηση – ομάδα – κόσμος μένει ακόμα ένας παράγοντας. Η διοίκηση! Και για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας ο μεγαλομέτοχος του τμήματος, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Έχουν συμβεί λάθη εκατέρωθεν που οδήγησαν σε ακραίες συμπεριφορές. Εμείς όμως με γνώμονα το καλό του συλλόγου αφήνουμε τα πάντα στην σκιά του χθες, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις.

Οι καιροί όμως σε θέλουν παρών στην ομάδα και σε όλα!!!

Υ. Γ Η δύναμη σου είναι μια…

ΘΥΡΑ 13-1966

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close