ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποχαιρέτησε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού ο Μαουρίσιο: «Θα σας έχω πάντα στην καρδιά μου» (vid)

Το δικό του αντίο έστειλε ο Ζοσέ Μαουρίσιο μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Αποχαιρέτησε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού ο Μαουρίσιο: «Θα σας έχω πάντα στην καρδιά μου» (vid)

O 33χρονος χαφ αποφάσισε να αποχαιρετήσει τον κόσμο του τριφυλλιού μέσω social media, ευχαριστώντας τους για τα όσα έζησαν μαζί.

«Γειά σας οπαδοί του Παναθηναϊκού. Ευχαριστώ είναι το μόνο που μπορώ να πω. Ευχαριστώ για τα δύο υπέροχα χρόνια μαζί. Ευχαριστώ για την άνευ όρων υποστήριξή. Ευχαριστώ που κάνατε εμένα και την οικογένειά μου να νιώθουν μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας. Λέω ευχαριστώ για όλα που καταφέραμε μαζί. Θα σας έχω μαζί μου στην καρδιά μου» αναφέρει αναλυτικά ο Μαουρίσιο.

Δείτε εδώ την ανάρτησή του:

https://www.instagram.com/reel/CfEa_9Qj8kd/?utm_source=ig_embed&ig_rid=8c9e9c95-5a4c-4946-bc14-1744164d24dd

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.182 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.