ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Πισπιρίγκου: Η απάντησή της μέσα από τη φυλακή για το πόρισμα – σοκ για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

«Αρχίζει να καταρρέει ψυχοσυναισθηματικά» λέει ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου περιγράφοντας την κατάσταση της πελάτισσάς του αφού ενημερώθηκε για το πόρισμα που αφορά τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας που δείχνει ξεκάθαρα προς την κατεύθυνση της εγκληματικής ενέργειας.

Πισπιρίγκου: Η απάντησή της μέσα από τη φυλακή για το πόρισμα – σοκ για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Μιλώντας στο Mega και την εκπομπή Live News ο συνήγορος της 33χρονης μητέρας των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα, Κωνσταντίνος Ζάρδας σημείωσε πως η κατηγορούμενη επιμένει πως δεν έχει καμία σχέση με κανέναν θάνατο από τα τρία κορίτσια.

«Την επισκέφτηκα σήμερα. Μου είπε ότι δεν έχει σκεφτεί καν ποτέ να βλάψει οποιοδήποτε από τα παιδιά της γιατί τα αγαπούσε ως μάνα και τα λάτρευε. Αυτό λέει από την πρώτη στιγμή, αυτό λέει και τώρα» δήλωσε ενώ νωρίτερα μιλώντας στο Newsbeast ο Κωνσταντίνος Ζάρδας υπογράμμισε πως «η Ρούλα Πισπιρίγκου διαρρηγνύει τα ιμάτιά της ότι είναι αθώα».

«Έχει ακούσει για το πόρισμα. Αναμένουμε να το λάβουμε και να το μελετήσουμε. Έχει εκπλαγεί πάρα πολύ δυσάρεστα. Δεν ήθελε να πιστέψει και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα επαληθεύονταν οι φήμες για ανθρώπινη παρέμβαση στον θάνατο των παιδιών της» σημείωσε ο Κωνσταντίνος Ζάρδας.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.564 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο δικηγόρος τόνισε ότι μόλις η πλευρά της κατηγορούμενης λάβει το πόρισμα των ιατροδικαστών, θα κινηθεί αναλόγως.

«Όταν λάβουμε το πόρισμα στα χέρια μας ολοκληρωμένο, θα το δώσουμε σε ειδικούς επιστήμονες να μας πουν την γνώμη τους. Αν μας πουν ότι το πόρισμα δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, δεν έχει κενά, είναι απολύτως σωστό και επιδέχεται παρά μόνο μιας ερμηνείας και είναι 100% ότι υπάρχει ανθρωποκτονία, θα κινηθούμε αναλόγως» συμπλήρωσε.

«Διατηρεί μια εσωτερική δύναμη που την κάνει να στέκεται στα πόδια της αλλά αρχίζει κάπως να καταρρέει ψυχοσυναισθηματικά. Αισθάνεται ότι υφίσταται μια τεράστια αδικία που δεν μπορεί πλέον να σηκώσει. Περίμενε ότι εντός ολίγων ημέρων θα ήταν έτοιμο το αίτημα αποφυλάκισης» ανέφερε επίσης ο Κωνσταντίνος Ζάρδας.

Πηγή: newsbeast.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.