ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Δεν “ξεπουλάει” ποδοσφαιριστές – Οι εξελίξεις με Βέλεθ (vids)

Οι 200.000 ευρώ είναι μια αστεία πρόταση από την Αλ Φατέχ για τον Φραν Βέλεθ, παρά το... ξελόγιασμα στον ποδοσφαιριστή.

Παναθηναϊκός: Δεν

Βάζουμε τη λέξη “ξελόγιασμα” διότι περί αυτού πρόκειται από την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Οταν για ένα παίκτη που στην παρούσα φάση αμοίβεται με 300.000 ευρώ του προσφέρεις 1 εκατ. ετησίως με διετές συμβόλαιο, τότε του… παίρνεις το μυαλό, παρουσιάζοντάς του μια μεγάλη ευκαιρία ζωής. Από την άλλη, δεν μπορεί καμία Αλ Φατέχ να κάνει δικό της βασικό ποδοσφαιριστή του “τριφυλλιού” (και εκ των αρχηγών) με μόλις 200.000 ευρώ. Δε χρειάζεται περισσότερα λόγια επ’ αυτού…

Αν δεν έρθει σοβαρή πρόταση για τον Ισπανό στόπερ, οι πράσινοι δεν πρόκειται να μπουν καν σε διαδικασία συζήτησης. Θα πρέπει να ανεβάσει την προσφορά της κατά πολύ η Αλ Φατέχ του Γιώργου Δώνη για να συμβεί κάτι τέτοιο. Ηδη έχει γίνει επαφή με τον παίκτη για επέκταση του συμβολαίου του με αυξημένες αποδοχές. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις με την περίπτωση του 30χρονου στόπερ και θα μάθουμε όλοι μας τι μέλλει γενέσθαι…

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.243 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το βέβαιο είναι ότι το κλαμπ δεν “ξεπουλάει” κι αυτό αποτελεί μια πάγια τακτική το τελευταίο διάστημα αν θυμηθούμε και τις πρόσφατες περιπτώσεις των Διούδη, Χατζηγιοβάνη, Μαουρίσιο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.