ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κοντός: «Δεν πρόκειται να μπούμε σε καθημερινή διαδικασία διαψεύσεων – Θα γίνει ενημέρωση όταν υπάρξουν πραγματικές εξελίξεις»

Τι έγραψε ο Διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για τα σενάρια που βγαίνουν σχετικά την ομάδα και τη νέα σεζόν.

Κοντός: «Δεν πρόκειται να μπούμε σε καθημερινή διαδικασία διαψεύσεων – Θα γίνει ενημέρωση όταν υπάρξουν πραγματικές εξελίξεις» | panathinaikos24.gr

Ο Διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με δημόσια τοποθέτησή του, αναφέρθηκε στα σενάρια που πηγάζουν σχετικά με το μπάτζετ της ομάδας, αλλά και υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» δεν θα μπουν σε διαδικασία καθημερινών διαψεύσεων.

Παναθηναϊκός: Αλλάζει επίπεδο με παίκτες που θα κάνουν αίσθηση!
Παναθηναϊκός: Αλλάζει επίπεδο με παίκτες που θα κάνουν αίσθηση! 10.822 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Δεν πρόκειται να μπούμε σε καθημερινή διαδικασία διαψεύσεων και κυνηγιού μαγισσών. Θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή στους φίλους του Παναθηναϊκού να προσέχουν και να φιλτράρουν όσα καθημερινά διαβάζουν περί μεταγραφών, μπάτζετ κτλ. Θα ενημερωθείτε όταν θα υπάρξουν πραγματικές εξελίξεις.
Μέχρι στιγμής έχουμε πάρει τον Ερτελ και σε τρεις μέρες ο Καλαθης έχει παίξει σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Και ακόμη δεν έσφιξαν οι ζέστες.
ΥΓ: Θεωρούμε για πρώτη και τελευταία φορά πως τα αναληθή δημοσιεύματα που αφορούν σε νούμερα και παίκτες δεν έχουν σκοπό να βλάψουν την προσπάθεια του Παναθηναϊκού μας».

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close