ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κοντός: «Δεν πρόκειται να μπούμε σε καθημερινή διαδικασία διαψεύσεων – Θα γίνει ενημέρωση όταν υπάρξουν πραγματικές εξελίξεις»

Τι έγραψε ο Διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για τα σενάρια που βγαίνουν σχετικά την ομάδα και τη νέα σεζόν.

Κοντός: «Δεν πρόκειται να μπούμε σε καθημερινή διαδικασία διαψεύσεων - Θα γίνει ενημέρωση όταν υπάρξουν πραγματικές εξελίξεις»

Ο Διευθυντής επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με δημόσια τοποθέτησή του, αναφέρθηκε στα σενάρια που πηγάζουν σχετικά με το μπάτζετ της ομάδας, αλλά και υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» δεν θα μπουν σε διαδικασία καθημερινών διαψεύσεων.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Δεν πρόκειται να μπούμε σε καθημερινή διαδικασία διαψεύσεων και κυνηγιού μαγισσών. Θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή στους φίλους του Παναθηναϊκού να προσέχουν και να φιλτράρουν όσα καθημερινά διαβάζουν περί μεταγραφών, μπάτζετ κτλ. Θα ενημερωθείτε όταν θα υπάρξουν πραγματικές εξελίξεις.
Μέχρι στιγμής έχουμε πάρει τον Ερτελ και σε τρεις μέρες ο Καλαθης έχει παίξει σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Και ακόμη δεν έσφιξαν οι ζέστες.
ΥΓ: Θεωρούμε για πρώτη και τελευταία φορά πως τα αναληθή δημοσιεύματα που αφορούν σε νούμερα και παίκτες δεν έχουν σκοπό να βλάψουν την προσπάθεια του Παναθηναϊκού μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.