ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Σε μία εβδομάδα θα έχει ξεκαθαρίσει για Βέλεθ και Αλ Φατέχ»

Όσα ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης, για το θέμα που προέκυψε με τον Φραν Βέλεθ και το ενδιαφέρον της Αλ Φατέχ του Δώνη.

Νικολογιάννης: «Σε μία εβδομάδα θα έχει ξεκαθαρίσει για Βέλεθ και Αλ Φατέχ» | panathinaikos24.gr

Στο παρασκήνιο του ενδιαφέροντος της Αλ Φατέχ του Γιώργου Δώνη για τον Φραν Βέλεθ του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον Φραν Βέλεθ (pic)
Η ανάρτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον Φραν Βέλεθ (pic) 6.601 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Το θέμα του Βέλεθ, είτε έτσι είτε αλλιώς θα ξεκαθαρίσει σε μία εβδομάδα, δεν θα τραβήξει παραπάνω. Η Αλ Φατέχ του Δώνη έχει ξεκαθαρίσει στον μάνατζερ του παίκτη πως “θέλουμε σε μία εβδομάδα να μας πεις”, για αυτό δεν θα τραβήξει.

Η Αλ Φατέχ δίνει 2 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια και στον Παναθηναϊκό μεταφέρθηκε ένα ποσό που φτάνει τις 200 χιλιάδες ευρώ και δεν μπήκε καν στη διαδικασία να το συζητήσει. Συνήθως τους δίνουν μεγάλα συμβόλαια και βάζουν τους παίκτες στη διαδικασία να πιέσουν τις ομάδες τους. Η Αλ Φατέχ λέει πως έχει αυτό το μπάτζετ για αυτό τον παίκτη και δεν δίνουν παραπάνω», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Είχε γίνει μία κουβέντα για νέο συμβόλαιο. Το συμβόλαιό του είναι 300.000 ευρώ. Του δίνεται άμεση αύξηση από φέτος, να πάει στα 400 και λίγο παραπάνω και θα έχει κλιμακωτή αύξηση. Ο παίκτης φυσικά είναι πως θέλει να πάει, αλλά σέβεται πως έχει συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό και από την άλλη καταλαβαίνει πως είναι λίγα τα χρήματα που δίνονται στην ομάδα για την παραχώρησή του».

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Ο Παναθηναϊκός περνάει το μήνυμα, παράλληλα, πως το τζάμπα πέθανε και παράλληλα καλείται να ανεβάσει τα συμβόλαια για τους παίκτες, προσφέροντας περισσότερα χρήματα και ο Βέλεθ είναι ένας από αυτούς».

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close