ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Μόνο ενωμένοι γράφουμε ιστορία!

Ο Βασίλης Μοιρώτσος γράφει για τις εξελίξεις στο μπάσκετ και για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του ποδοσφαίρου.

Μόνο ενωμένοι γράφουμε ιστορία!

Η ενεργοποίηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έφερε αισιοδοξία, επανέφερε την προοπτική στο μπασκετικό τμήμα και ο κόσμος είναι πλέον ανυπόμονος για τα όσα έρχονται. Δεν είπε κανείς πως ο Παναθηναϊκός θα φτιάξει μια ομάδα που θα πάρει την Ευρωλίγκα, πλην όμως είναι προφανές πως αυτό το χάλι που είδαμε πέρσι δεν θα το δούμε ξανά. Το αντίθετο. Η είδηση της ενεργοποίησης του Γιαννακόπουλου κάνει τον γύρο της Ευρώπης και αυτό δεν περνάει απαρατήρητο στην αγορά. Στους ατζέντηδες, στους παίκτες, στους προπονητές.

Το brand name του Παναθηναϊκού είναι το μεγαλύτερο στην Ευρώπη κι όταν ένας παίκτης ακούει πως ενδιαφέρεται για εκείνον ο γίγαντας της Ελλάδας, που πια θα έχει μεγαλύτερη προοπτική, θα τον τοποθετήσει πρώτο στη λίστα με τις υποψήφιες ομάδες.

Μετά την τοποθέτηση Γιαννακόπουλου περί επιστροφής στην… κανονικότητα (με ό,τι αυτό συνεπάγεται), ήρθε και η τοποθέτηση των οργανωμένων οπαδών για να δώσει το στίγμα εν όψει της συνέχειας. Σε όσους δεν αρέσουν τα όσα ειπώθηκαν… ξύδι. Δεν πρέπει να ασχολείται καν ο Παναθηναϊκός με το τι λένε οι υπόλοιποι. Άλλωστε μονάχα ο πράσινος οργανισμός γνωρίζει τι σημαίνει το τρίπτυχο «παίκτες – κόσμος – διοίκηση» για το συγκεκριμένο τμήμα.

Το 1-6 κάνει ακόμα πιο γλυκό το 1-3 και η απαξίωση, που έγινε αποθέωση!
Το 1-6 κάνει ακόμα πιο γλυκό το 1-3 και η απαξίωση, που έγινε αποθέωση! 1.950 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τριάντα χρόνια τώρα ο Παναθηναϊκός διαλύει τους αντιπάλους του όταν είναι ενωμένος. Και γνωρίζουν όλοι πως αν υπάρχει αυτή η ηρεμία, δεν είναι καν απαραίτητο να ταιριάζουν και τα χνώτα όλων. Ας έχει ο μεγαλομέτοχος τις απόψεις τους και ο κόσμος τις δικές του. Αρκεί αυτό να μην περνάει μέσα στην ομάδα και μέσα στο γήπεδο. Όσο ο Παναθηναϊκός θα είναι ήρεμος, για άλλα τριάντα χρόνια θα τους διαλύει. Οι χαρές τους θα είναι εφήμερες…

Στα του ποδοσφαίρου, υπάρχει κάποια ανησυχία στον κόσμο σχετικά με τις μεταγραφές στη μεσαία γραμμή, αλλά όπως γράφαμε και τον Γενάρη, ο Γιοβάνοβιτς γνωρίζει καλύτερα. Όσο ο ίδιος δεν ανησυχεί, δεν θα πρέπει να αγχωνόμαστε. Ακόμα και αν φύγει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας χωρίς να έχει όλα του τα όπλα στη διάθεσή του, υπάρχουν ακόμα 45 μέρες μπροστά έως το επίσημο παιχνίδι. Πάρα πολύ μεγάλο διάστημα δηλαδή.

Όταν θέλεις να πάρεις καλούς παίκτες και να ανεβάσεις το επίπεδό σου, γνωρίζεις πως θα υπάρξει και καθυστέρηση. Και τούτη την ώρα, με τον τρόπο που είναι δομημένος ο Παναθηναϊκός, τον παίρνει να καθυστερήσει λίγο παραπάνω. Αρκεί οι επιλογές του να είναι τέτοιες που θα βοηθήσουν την ομάδα και θα την πάνε ένα βήμα παραπέρα.

Ο στόχος είναι ξεκάθαρος και είναι τα προκριματικά του Αυγούστου. Εκεί πρέπει οι πράσινοι να είναι έτοιμο, να διεκδικήσουν προκρίσεις και να μπουν στους ομίλους. Υπάρχει χρόνος, υπάρχει ήδη η πρώτη ύλη στο ρόστερ της ομάδας, αφού δεν είναι… γυμνή, έχουν κλείσει οι βασικές προτεραιότητες όσον αφορά τους παίκτες που ήθελε να κρατήσει. Τα καλύτερα είναι μπροστά, λίγη υπομονή να υπάρχει.

ΥΓ: Ο Φραν Βέλεθ δεν έχει άδικο να θέλει να πάρει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο. Αύριο κλείνει τα 31 του χρόνια και άλλη ευκαιρία δεν θα έχει. Ούτε ο Παναθηναϊκός έχει άδικο που δεν… ξεπουλάει έναν βασικό του ποδοσφαιριστή με ψίχουλα. Πέρασαν -και ελπίζουμε ανεπιστρεπτί- οι εποχές που ήταν η… χαρά του κάθε τσαμπατζή.

ΥΓ1: Ο Ερασιτέχνης αξίζει τη στήριξη όλων μας. Οι κινήσεις δείχνουν πως χτίζεται ένας Παναθηναϊκός που θα διεκδικεί και θα παίρνει τίτλους παντού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...