ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Εκπομπές

Τόλιου στο P24TV: «Θα ήθελα να μείνω για πάντα στον Παναθηναϊκό – Όνειρο η Ολυμπιάδα» (vid)

Η Κατερίνα Τόλιου μίλησε ζωντανά στο Panathinaikos24 TV και αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία του τριφυλλιού, στα όνειρα της απο εδώ και πέρα και στην στήριξη της διοίκησης και του κόσμου.

Τόλιου στο P24TV: «Θα ήθελα να μείνω για πάντα στον Παναθηναϊκό - Όνειρο η Ολυμπιάδα» (vid)

Διονύσης Δεσύλλας και Θάνος Νικολογιάννης υποδέχθηκαν την αρχηγό της ομάδας πινγκ πονγκ του Παναθηναϊκού, Κατερίνα Τόλιου.

Η έμπειρη αθλήτρια μίλησε για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου,για το πως αυτή ήρθε ενώ στάθηκε και στην αμέριστη στήριξη από την διοίκηση του συλλόγου.

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει, το όνειρο της για Ολυμπιάδα και ο Παναθηναϊκός από τον οποίο δεν θέλει να φύγει ποτέ.

Δείτε εδώ τη συνέντευξη:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ