ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Blogs

Μόνο ο Παναθηναϊκός τέτοια φανέλα και αυτά που ξέρατε ξεχάστε τα!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την ιστορική φανέλα του Παναθηναϊκού και την αλλαγή πολιτική στις πωλήσεις.

Μόνο ο Παναθηναϊκός τέτοια φανέλα και αυτά που ξέρατε ξεχάστε τα!

Την Δευτέρα σε μία υπέροχη εκδήλωση, που έγινε σε ένα πολύ ωραίο μαγαζί στην Αθήνα πίσω από το Πεδίον του Αρεως ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες του εμφανίσεις και φυσικά ξεχώρισε η πρώτη μοναδική εμφάνιση.

Αυτή με τις τρεις ρίγες, που γράφει πάνω πολλά ονόματα τεράστιων παικτών, που έχουν δώσει τα πάντα στην ομάδα έχουν γράψει ιστορία με χρυσά γράμματα. Αυτό έγινε με αφορμή τα 100 χρόνια από την κατασκευή της Λεωφόρου. Ο Παναθηναϊκός τιμάει την ιστορία του, τους παίκτες που έβαλαν σημάδι με την παρουσία τους και φυσικά έκανε μία φανέλα μοναδική, που σε καμία άλλη ομάδα δεν θα την δούμε.

Μόνο ο Παναθηναϊκός φοράει τέτοια φανέλα, που ζυγίζει τόνους, μία φανέλα με γραμμένα τόσα ονόματα παικταράδων, μία φανέλα που ο κόσμος θα πάρει και νομίζω ότι θα εξαφανιστεί τις πρώτες ημέρες. Πέρα από τα ονόματα των παικτών είναι μία φανέλα, που μας παραπέμπει στην περίοδο 1994-95, όπου ο νταμπλούχος τότε Παναθηναϊκός φόραγε μία ανάλογη φανέλα, ενώ η δεύτερη εμφάνιση με την πράσινη φάσα μας θυμίζει την εμφάνιση της ομαδάρας του Κυράστα την περίοδο 1999-00.

Που να ήταν και ντοπαρισμένος…
Που να ήταν και ντοπαρισμένος… 1.359 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μακάρι να είναι γούρικες στην επιστροφή της ομάδας στην Ευρώπη και η ομάδα να μπει ομίλους και να φθάσει μακριά και στην Ελλάδα να κάνει ένα βήμα παραπάνω από πέρυσι και να είναι ανταγωνιστική.

Πάμε τώρα στο θέμα Βέλεθ. Η Αλ Φατέχ του Γιώργου Δώνη του δίνει 1εκ. ευρώ τον χρόνο για διετές συμβόλαιο και στον Παναθηναϊκό δίνει ψίχουλα. Δηλαδή 200.000 ευρώ. Αστείο ποσό, πρόταση για γέλια που όπως αναμενόταν ο Παναθηναϊκός, ούτε καν συζήτησε. Αντίθετα εδώ και καιρό έχει προχωρήσει σε συζητήσεις για επέκταση του συμβολαίου του Βέλεθ με αύξηση αποδοχών και θα τις συνεχίσει με στόχο να επιτευχθεί συμφωνία. Η ουσία είναι άλλη. Ο Παναθηναϊκός πλέον έχει οικονομική σταθερότητα. Τον Παναθηναϊκό, που χρώσταγε, τον Παναθηναϊκό που άφηνε τζάμπα τους παίκτες να φύγουν, για να γλιτώσει τα συμβόλαια τους ξεχάστε τον. Τελείωσε. Τράβηξε μία γραμμή και πάει μπροστά και πλέον κάνει άλματα προς την κανονικότητα. Και κανονικότητα θα έρθει την ημέρα που η ομάδα θα κάνει πορεία στην Ευρώπη και θα πάρει πρωτάθλημα.

Αυτή την στιγμή, όμως, ο Παναθηναϊκός το φωνάζει με όλη του τη δύναμη ότι επιστρέφει. Πήρε κύπελλο μετά από οκτώ χρόνια έκανε και θα κάνει μεταγραφές των 2 εκ, ευρώ και πάνω, αυξάνει τα συμβόλαια και πουλάει μόνο ακριβά. Για αυτό και είπε όχι εκτός από την αστεία πρόταση της Αλ Φατέχ των 200.000 ευρώ και στο 1,5 εκ. ευρώ της Αλτάι πέρυσι για τον Χατζηγιοβάνη και στα 2 εκ. ευρώ από ομάδα του MLS για τον Ιωαννίδη, που ήταν καλύτερες προτάσεις. Είπε όχι, όμως, διότι οι Τούρκοι έδιναν τα χρήματα σε πολλές δόσεις και υπήρχε σοβαρός κίνδυνος τις δόσεις να μην τις δώσουν ποτέ και επειδή τον Ιωαννίδη ο Παναθηναϊκός τον κοστολογεί για πολύ παραπάνω.

Την στιγμή που ο Παναθηναϊκός θα πουλήσει παίκτη του με ένα ποσό πάνω από 5-6 εκ. ευρώ τότε θα έχει μπει για τα καλά σε μία κανονικότητα. Για να φθάσει εκεί, όμως, πρέπει να πει πολλά όχι σε μικρές προτάσεις που έρχονται για παίκτες. Και καλά κάνει και έτσι πρέπει να συνεχίσει ακόμα και αν κινδυνεύει να χάσει κάποιους παίκτες ως ελεύθερους. Το τζάμπα πέθανε, πάμε παρακάτω.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.